Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Elégedett vevőink
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Water to Go Ciprus 2017Én végig palackból ittam, és mivel alapból langyos folyik a csapból, így hűtőm és úgy teljesen oké.

A barátom az első városban itta a csapvizet és dícsérte, itt a második városban viszont azt mondta h szörnyű és inkább vett palackozott vizet. Kérdeztétek, hogy mi a helyzet az enyhén sós vízzel... Sósságot nem éreztünk.

M Kata 2017 július

Water-to-Go víztisztítóval Délkelet Ázsiában

 

Kedves Water-to-Go! Ahogy ìgértem, küldök egy kis beszàmolót, hogy mennyire sikerült hasznàt vennem a palackoknak délkelet àzsiai utam soràn 2018 januárban.

Szingapúr, Indonézia, Thaiföld, Malajzia és Kìna volt az útvonal egy hónapig! Egyedül utaztam és nagyon feltöltődtem az út soràn. Sokkal jobb volt mint amire számítottam. A hely, az emberek, a természet.

Csodàlatos volt
Eddigi életem legnagyobb utazása

Az utazásom tervezésekor szerettem volna egy olyan megoldàst talàlni, ami lehetővé teszi hogy ne kelljen palackos vizet vàsàrolnom olyan helyen sem, ahol a vìz alkalmatlan fogyasztàsra. Ezt a fajta szemetelést màr egy ideje elhagytam a mindennapjaimból és az utazàs alatt sem szerettem volna ezzel terhelni a környezetet. A palackok első bevetésére egy isztambuli utazás soràn került sor, ahol ugyan iható a vìz, àm a rengeteg klór okozta rettenetes ìz miatt ihatatlan. Màr ahogy a csapból engedtem a vizet, uszoda szaga volt, az ìze pedig rémes.

A palack teljesen kiszűrte az ìzt. Ìgy az első, az ìz teszt pipa. A következő bevetése Izraelben volt, ahol sok az utcai csap, de inkàbb csak mosakodàsra hasznàljàk mert nem teljesen tiszta. Négy alkalommal is ilyen "làbmosó vìzből" töltöttem meg és teljesen tiszta vizet tudtam inni.

A két próba utàn következett az éles bevetés, 33 nap Délkelet Àzsia.

Water to Go viztisztito India 2017 april1 hónapos indiai tanulmány utunk során, a kristály tiszta ivóvizet a Water-to-Go víztisztító palack biztosította! Volt ugyan nagy teljesítményű RO tisztító is, ám látva a feketére színeződött filtert, lemondtunk róla.

Az egyetlen apróság, ami még biztonságosabbá tehette volna a palackból ivást az valamilyen védőborítás lenne. A táskában mindenféle mást is pakoltunk! Ha láttátok volna, hogy milyen helyeken jártunk, biztosan ti is gondoltatok volna erre. India - szélsőségek kívül, belül... pompa, szegénység, bölcsesség - meghatározó csodás élmény. Más emberként jöttünk haza

Varga Dóra jógaoktató  2017 április

 

Untitled 4Öreg kutyusom tegnapelőtt belém harapott. 13 éves ivartalanított kan, nagy hosszú lelógó fülekkel. Pedigrés kutyus, a "Colombo kutyája". Már nála is jelentkeznek a butulás jelei. Mikor megsimogattam a fejét és hívtam be a házba a párnájára akkor a karomba mart. Soha nem tett ilyet senkivel. Nagyon barátságos és magabiztos kutya. Félnivalója se volt soha.

Azóta bűnbánó és egészen odavan. Mindkettőnket megrázott. Folyó víz alatt jól kinyomkodtam a sebet aztán irány az orvos és a tetanusz... Akkor ért a meglepetés: a Tetanusz injekció éppen és megint hiánycikk! Végül másnap a megyei kórház sürgősségi ügyeletén volt.

Mi van, ha séta közben vagy az erdőben kapok egy ilyen sebet? Ott lett volna nálam a Water-to-Go palackom, az biztos! A 75-ös! Abból kis nyomással éppen elég tiszta vizet tudtam volna a sebtisztításhoz szerezni. Ez még nektek is jól jöhet. ?Megoszthatjátok a Facebookon is, itt van mindegyik kedvencem. A palacknak annyira örültem amikor megérkezett, hogy azt is lefényképeztem ? Meli

miki bringaElsőre nem gondoltam volna, számítottam rá, hogy újat kell vennem.

Jól vizsgázott az első tavaszi kimozduláson. Kipróbáltuk a 75-öst és a  GO!-palackot is. Ajánlhatom mindenkinek.

Stifter Miklós

Könnyű, divatos és praktikus -  ez a véleményem egy hónap használat után. Sokkal többet iszom, amióta használom. Bárhol újratöltöm. A filterrel együtt szállítják, nem is drága! Bárki meglátja nálam,  szinte azonnal felfigyel rá. Menő, divatos és praktikus. Még nem ittam meg a 200 litert, mivel főleg útközben használom. Szerintem elég lesz évi 2 filter. Bátran ajánlom másnak is.

Kovács Kata 

pat garveyHasználom otthon, használom mikor elmegyek egy napra, amikor a stúdióban vagyok, ... a lányom is használhatja és tudom, hogy biztonságosan szűrt vizet iszik, bármerre vagyunk – használom bárhol és a palackozott víz vásárlás már a múlté.

Akkor látom igazán a különbséget, amikor turnén vagyok vagy úton, bármelyik országban fel tudom tölteni, ahol nem mennél csapvíz közelébe, nincs problémám.

Ez a legjobb termék a piacon a hasonlók közül, semelyik nem közelíti meg ezt tudom, mert próbáltam mindet.

Pat Garvey

magyar velemenyA Water-to-Go palackom, tökéletes túlélő palack! 
Ez jut eszembe róla mindig, amikor a csúcsforgalomban hétvégenként araszolgatok. Van időm gondolkodni, mindenféle jár az eszemben, amíg a hegyeshalmi átkelő felé tartok. Volt az az emlékezetes március 15-i hóvihar 2013-ban. Akkor sok ezren az úton ragadtunk. Most a határlezárások miatt állhatunk órákat, ha úgy alakul.

A múlt hónapban 2-szer álltunk közel 4 órát Sankt Pölten előtt az A1-sen balesetek miatt. Van a kocsimban egy zsugor ásványvíz is, ám a felbontás után állott lesz, az íze is megváltozik. A bontott vizet eddig inkább kiöntöttem. Eddig, mert már a kocsiban van a palackom! 
Sosem kelek útra nélküle. 

Bertalan Hajni

mikedavis2013-ban stroke-om volt aminek nem volt egyértelmű egészségügyi oka. Valószínűleg a dehidratáltság volt az oka. A gyógyulásom alatt szerettem volna visszatérni az edzésekhez és hosszútávú triathlonokon részt venni.

Felfedeztem a Water-to-Go-t és használtam az edzések alatt, feltöltve patakokból és folyókból. Vettem egyet a lányomnak is a szünidei ázsiai utazására. Mindketten naponta használjuk.

Teljesítettem az angliai fél Ironman-t vasárnap és most a Water-to-Go-val nyugodt lehetek a tudva hogy biztonságosan hidratált leszek bárhol is vagyok.

Köszönöm

Mike Davis

ken 1Edzés közben és biciklizve Londontól Párizsig nagy kényelmet adott a tudat, hogy a Water-to-Go palack mindig tiszta és friss vizet biztosított.

Ken Mander

Mikor terhes lettem tavaly, mint a legtöbb terhes nő elolvastam mindent, hogy mit kell és mit nem szabad csinálni, viselni és enni! Én mindig is palackozott vízet ittam, de amikor elolvastam néhány tanulmányt, arról, hogy a BPA termékek is kockázatot jelenthetnek a terhesség alatt, - kétszer is átgondoltam és kerestem egy másik alternatívát.

A Water-To-Go palackot ajánlották és óta nem is használok mást! A terhességem során voltam még szomjasabb voltam, mint máskor, így  egy pohár víz helyett,egy palackkal vittem a vizet az ágyba. A csapvíz íze szörnyű itt, és annyira zavaros is, de ha egyszer átszűrjük a palackon nem lehet megkülönböztetni a top márkás palackozott vizektől.

Arra is rászoktam, hogy a fürdőszobában töltsem fel és a víz jóízű volt, tökéletes, ha nem akarjunk fel és le lépcsőzni az emeletről. Egy további bónusz, hogy a víz akkor is nagyon jó marad, ha egy éjszakán át áll.

A könnyen használható ivócsutora is tökéletes, ha félálomban, véletlenül fel lett borítva asztalomon, egész éjszaka nem szivárgot! A kisfiam már majdnem 6 hónapos és még mindig használjuk a Water-To-Go palackot minden nap!

Natasha O'Sullivan

luke and tomIdén júniusban készülünk egy bicikli túrára Londontól Bangladeshig és biztosak akarunk lenni abban, hogy lesz tiszta ivóvizünk mert ez az egyik legfontosabb kérdés. Különböző megoldásokat is megnéztünk, de a Water-to-Go tűnt a legjobb opciónak az összes közül.

Teljes nyugalmat adott nekünk és azt jelentette, hogy nagyszerű ízű vizet ad nekünk gyakorlatilag bármilyen forrásból. Ami még szintén nagyszerű, hogy azonnal tudunk inni ahelyett, hogy várnánk amíg a víztisztító tabletták dolgoznak ami létfontosságú lesz mert állíndóan hidratáltnak kell maradnunk.

Luke és Tom

steve brownKanadában vagyok jelenleg a csapattal az utolsó versenyünkön a játékok előtt. Ez ugyanaz a 8 csapat mint a paralimpián tehát van mit tanulni! Minden rendben – használtam a Water-to-Go-t bármerre is jártam. Ragyogó!

Steve Brown

Ezt a fényképet Murcia-ban, Spanyolországban készítettük, ahol éppen a téli edzőtáboroztunk. Ez az új női sikló osztály, először lesz az olimpián Rióban 2016-ban. Mint láthatjuk a hajó nem olyan stabil, mint a többi dinghy vitorlások, ezért sokkal jobban meg kell dolgozni vele, de cserébe ez azt jelenti, hogy sokkal gyorsabban is megy!!

Ebben  a pillanatban arra törekszünk, hogy órákat töltsünk a vizen, mielőtt a verseny szezon március végén elkezdődik.

A hajó erős fizikumot kíván és ez megkívánja a sok ivást, hoyg hidratáltak maradjunk, ezért  a Water-to-Go palack nagyon praktikus!

Sophie

 

 

 

leondurbintestimonial"Jelenleg a Water-to-Go vizsgálatán dolgozom és azt látom, hogy egy robusztus és jól megtervezett termék. Kemény műanyagból készült egy jól tapadó gumicsíkkal, hogy segítse a könnyű és biztos fogást.
Széles nyaka segíti a vízvételt és van egy kar a kifolyón ami segíti a kinyitást anélkül, hogy beszennyeznénk azt a részét, amit a szánkba veszünk.

Az elmúlt hónapokban különböző helyzetekben használtam, például túlélő tanfolyamokon, hegymászás közben, kenuzáskor és olyan helyeken, ahol óvatosan innék vizet kezelés nélkül.

Valójában az otthonomba a víz közvetlenül a hegyi patakokból jön és azt is a Water-to-Go-n keresztül iszom ezzel csökkentve a vas ízt. Még tisztábbá teszi, és javítva a víz minőségét.

Engem lenyűgözött a Water-to-Go és ajánlani fogom a túlélő tanfolyamaimon."

Leon Durbin - Wildwood Bushcraft

jobrookmantestimonial1“Olvastam egy hölgy beszámolóját, aki ivott a Gangeszből és ez csábított, hogy adjak egy esélyt neki. Sokat utazom és tudom, hogy milyen rossz vizes palackokat cipelni. Korábbi utazásaim során víztisztító tablettákat vásároltam de túl sok erőfeszítést igényeltek és végül palackos vizet vásároltam helyette.

Most értem vissza egy indiai utazásról és az egydül akkor kellett palackozott vizet  vásárolnom, amikor a hosszabb túrákon több vízre volt szükségem. Hittem a szűrőben és a fürdőszobában ittam vizet 3 hétig, meg a mindenfelé  fellelhető csapokból. Én elhagytam a turistákkal túlzsúfolt területeket és mondhatom nagyon meggyőző volt- nem kaptam Delhi Belly gyomorfertőzést sem!

Tudom ajánlani ezt a vízszűrő bárkinek. Azonnal megtérülnek a költségei, és ha bárhol is  40+ fokban vagy tudod, hogy a víz kéznél van bármikor!
Mindenkinek ajánlom ezt a szűrőt! Megtérül az ára semmi perc alatt...”

Jo Brookman

jackhendrytestimonial„Nemrég használtam először a Water-to-Go-t egy egyhetes expedíción a Skót felföldön, fantasztikus volt és mára nélkülözhetetlen eleme lett a felszerelésemnek.”

Hendry – Serious Outdoor Skills

"A Water-to-Go az egyetlen flakon, amit mindenhova magaddal akarsz majd vinni, hogy tiszta vizet biztosítson bármerre jársz. Mint szenvedélyes futó és kalandor szeretem, ha minden könnyű, gyors és hatékony.

A Water-to-Go lehetővé teszi számomra, hogy minimalista legyek azáltal, hogy szűri a vizet szemben azzal, hogy magammal kellene vinnem a szükséges víz mennyiséget egy napra vagy egy hétvégi kirándulásra. Nagyszerű mert könnyűnek és biztonságban érezhetem magam azzal együtt, hogy tudom, hogy nem fogy el a vizem.

Tapasztalatból tudom, hogy milyen az amikor út közben elfogy a víz vagy ami még rosszabb, hogy megbetegszem a szennyezett víztől. Egy ártatlan kirándulás rélmálommá válhat a megfelelő vízmennyiség nélkül. A Water-to Go zökkenőmentesen megoldja ezt ivás közben szűrve a vizet.

Összehasonlítva más vízszűrőkkel, a szűrés eltarthat 20 percig vagy tovább is, de a Water-to-Go-t csak feltöltöd, ráteszed a tetejét és azonnal ihatod a tiszta vizet. Azt hiszem emiatt szeretem igazán a Water-to-Got-t, mert egyszerű és gyors.

Az szép benne, hogy idegen országokban sem kell soha többé aggódni a csapvíz miatt - Csak töltsd fel, zárjd le a fedőt, és liliom tiszta frissítő a víz. Ez tényleg nagy könnyebbség. ""

 JJ Yosh – Kalandor/ Filmkészítő

angeladobson“Épp befejeztem a Sri Lanka-i nyaralást. Egy 7 napig tartó csoportos Exodus  tagjai voltunk ...
Őszintén meg voltam döbbenve azon, hogy a csoport közel 500 palack vizet fogyasztott 1 hét alatt.

Így örültünk, hogy magunkkal vittük a Water-to-Go palackunkat. Azt hiszem sikerült meggyőznünk másokat is, hogy a jövőbeli utazásaikra vásároljanak egyet.

Először úgy vettem meg, mint újdonságot, ami kényelmes és pénzkímélő az utazásainkhoz. A héten otthon is győzött a szemétgyűjtőbe kerülő PET palackok láttán.

Az egész nyaralás alatt nyilvános helyeken töltött vizet ittunk amit a helyiek biztosan nem ittak volna meg és meglepte őket, hogy mi ezt tesszük. Semmi probléma nem volt. Hála a Water-to-Go-nak”

Angela Dobson

ChazTestimonial“Nemrégen, mikor áthaladtam La Palmán, már használtam a Water-to-Go palackomat és ittam patakokból, folyókból, csatornákból, sziklák között vízfolyásból, ami eléggé nagy változás volt.

A Water-to-Go adja a lényeges különbséget a biztonságos és tiszta ivóvíz megszerzésében túrázás közben végig a vadonban a hatalmas Zambézi mentén.”

Chaz Powell  - Walking the Zambezi

AlexandraSimpsonTestimonial„ ENSZ békefenntaróként dolgozom és jelenleg Banguiban vagyok a Közép-Afriaki Köztársaság fővárosában.

2015 augusztusában vettem meg a Water-to-Go palackomat  és nélkülözhetetlenné vált számomra. Nem kell többet palackozott vizet vennem (drága és pazarló megoldás), mivel bízom a csapvízben és a még  "vadabb" forrásokban is.

Terepen vagy az irodában, a Water-to-Go palackom az állandó társam!”

Alexandra Simpson – ENSZ békefenntartó

Chris Whately Smith1„Először a travel-show-n láttuk a Water-to-Go-t Londonban. Vettünk egy palackot mert egy autós túrára készültünk Indiába. Az egész utazás alatt csapvizet ittunk és semmi probléma nem volt. Spóroltunk azáltal, hogy nem kellett palackozott vizet vásárolnunk. Nagyszerű utunk volt!”

Chris Whately-Smith

Darren Watts“Első nap, úton visszafelé az Everest Alap Táborból. Híres emlékhelyek, hegymászóknak és serpáknak,... akik életüket vesztették a hegyen.

Önelégült érzés, amikor nézed ahogy az emberek küzdenek a vízszűrő rendszerükkel és te csak egyszerűen megtöltöd a Water-to-Go palackodat és mész!”

Darren Watts

Steve Rush"A feleségem ökológus és járja a világot a munkája miatt. Én és Ella a lányunk mostanában csatlakoztunk hozzá a Sri Lanka-i útján, hogy segítsünk és mindegyikünk vitt magával egy Water-to-Go palackot.

Minden nap magunkkal vittük a palackokat mindenhova, és Ella mindig maga mellett tartotta éjjel is. Fantasztikus beruházás volt, egyetlen palack vizet sem kellett vennünk amíg Sri Lankán voltunk!”

Steve Rush

Gary Oldfield"Indiában 3 hónapig szinte csak ezt használtam feltöltve utcai kutakból, szállodai fürdőszobákban, és pár alkalommal hegyi patakokból. Ketten is használtuk és egyikünk sem betegedett meg amíg Indiában voltunk. Egyszer ahogy a parton sétáltunk egy bungaló mellett megkérdeztem a lakóját (egy német hölgyet), hogy feltölthetjük-e a palackunkat a csapból. Nem hitte el, hogy inni fogunk belőle... Készített egy fotót, hogy tudjon venni egyet magának, ha hazatér.

Ez a legjobb dolog ami történhet a független utazókkal az Internet óta. Akár a Northumberland hegyekben sétálok, akár tevegelek Észak-Indiában, ez a kulacs mindig velem lesz. Egy abszolút fantasztikus és teljesen nélkülözhetetlen az igényes utazók számára."

Gary Oldfield

mozambique 1Elvittem magammal a Water-to-Go palackomat egy mozambiki városba Tofoba, ahol minden ivóvizet forralni vagy szűrni kell, vagy mindkettőt.

Használtam az új WTG palackomat minden vízhez, fantasztikusan működött, extra kényelmet adott nekem és a víz tényleg jobb ízűnek tűnt.

Keith H

annette china2 1A csoportomnak Kínában azt javasolták, hogy mindig csak palackozott vizet igyunk, csapvizet ne, így a csoport többi tagja mindig boltokat keresett vagy nehéz üvegeket cipeltek magukkal.

Személy szerint én mindig a Water-to-Go kulacsomat használtam és szükség szerint megtöltöttem a szállodai szobákban, éttermekben vagy nyilvános WC-kben, vagy a hegyi patakokban amikor kirándultunk. Így biztosan spóroltam, és sokkal boldogabb vagyok hogy tudom, nem szennyezem a környezetet.

Annette Lowe

sophie dubus 1"A Water-to-Go életmentő volt számomra az Ugandában töltött idő alatt amíg az Uganda Maraton szervezésén dolgoztam. Amikor nem tudsz biztonságosan csapvizet inni, elengedhetetlen egy módszer ami biztonságosan és egyszerűen biztosít ivóvizet.

Bár palackozott víz könnyen elérhető az üzletekben, nem tetszik mikor látom a sok szétszórt műanyag hulladékot az egyébként festői tájakon.

Annak ellenére, hogy a víz a palackban zavarosnak tűnik, a szűrőn keresztül csak finom víz áramlik át, baljós íz és szagok nélkül. Biztosan magammal viszem a Water-to-Go palackomat a következő ugandai utazásomra is."

Sophie Dubus

chris smith 1Már körülbelül egy éve használom a Water-to-Go-t és úgy gondolom, hogy nagyszerű vétel volt. Tudom, hogy nem kell vizet vinnem magammal, amikor kajakozni megyek. Nagyszerű, hogy van egy ilyen termék, ami ilyen bőséges forrása a hasznos ivóvíznek.

Chris Smith

water to go amazon 1A Water-to-Go palackunkat sokat használtuk perui utazásunk alatt.

Akármerre mentünk, a palackok jöttek velünk biztosítva az ivóvizet az Amazon mentén, a dzsungelben, az inka ösvényen és még a repülőtereken is.

Ezek a palackok már alapvető részei a utazó felszerelésünknek minden nyaraláskor.

Adam & Jill

Keresgélve különböző víztisztító palackokat az interneten végül a Water-to-Go mellett döntöttem, de még mindig kétségeim voltak. Éppen egy 3 hónapos tanzániai utazásra készültem a Restless Development önkénteseként és a GO! palack mellett döntöttem.

Életem legjobb választása! Nem csak hogy sok pénzt spórolt nekem, de ez jelentette, hogy hidratált maradtam akárhol voltam mivel fel tudtam tölteni csapokból, és végül is mivel hittem a szűrőben, kutakból is.

Megszűri a vizet és nagyon tiszta ivóvizet ad! Sokan irigykedtek a csoportból és tudni akarták, hogy honnan szereztem és amikor nem volt elég palackozott víz, az emberek tudták, hogy hova menjenek tiszta vízért. Nem csak maga a termék nagyszerű, de a „watertogo”-nál találtam a legjobb ügyfélszolgálatot, nagyon gyors és barátságos válaszokat kaptam minden kérdésemre. Ha kételyeid lennének mint ahogy nekem voltak 3 hónappal ezelőtt, felejtsd el és vegyél egyet. Nem fogod megbánni.

William Manchester

thomast cylcingNepálban vagyunk és túlélve a földrengést szerettem volna megköszönni azt, ami életmentővé vált számunkra!

Thomas

A víz íze teljesen más; tisztább és hiányzik a fémes íz is. Örülök, hogy a barátaim meggyőztek, hogy vásároljak egyet a kulacsokból. Fontolgattam, hogy a kevésbé költséges Brita Go Bottle-t vegyem meg, de hetente kell cserélni a szűrőjét. Nagyszerű vétel!

Anthony Parkinson

sophiedubusMindig rám szóltak, hogy nem iszom elég vizet, de a Water-to-Go palack párosítva egy alkalmazással ami minden 90. percben figyelmeztet, segített változtatni ezen.

Olyan boldog voltam amikor a kezembe vettem a Water-to-Go-t, mert mindig azon lovagolok, hogy az emberek őrült nagy mennyiségű műanyag palackot használnak.

Mindig úton vagyok tehát szükségem van egy újratölthető flakonra és korábban egy másik márkát vettem de sokat utazom külföldre és sok országban nem tudtam használni.

A Water-to-Go szűrőrendszer tökéletes nekem a világ bármely pontján.

Hamarosan Ugandába megyek és biztosan használni fogom ott, és alig várom, hogy később Thaiföldre is magammal vigyem. Szerencsés vagyok, hogy a legtöbb helyen ahova utazom könnyen jutok tiszta vízhez, de nagyon utálom a műanyag hulladékot, annyira, hogy ez visszatartana az ivástól.

Szeretem a GO! palackok formáját mert sokkal jobban illik a női kezekbe és könnyű tartani amikor futni megyek.

Sophie Dubus

patriciacreolaJóga oktató vagyok Londonban és szerelmes vagyok a Water-to-Go palackomba! Nem tudnám elképzelni az életet nélküle! Különösen az oktatási napjaimon mikor egyik óráról a másikra megyek ami különböző helyszíneket jelent boldog vagyok hogy csak feltöltöm a flakonomat csapvízzel az öltözőben és máris ellát friss vízzel. Ezt nem csak kényelmes de sok pénzt is spórolok vele.

Elegendő jó minőségű vizet inni nagyon fontos és a Water-to-Go bámulatos munkát végez ellátva engem nagyon jó minőségű vízzel minden kortyban. Annak érdekében, hogy ne vigyek magammal túl nehezet, csak annyi vizet töltök bele, ami szükséges a következő helyszínig és a következő edzéskor újra töltöm. Nagyon szeretem!

Patricia Creola

galle 2 016"Portugáliában élünk és mindig van ingyen tiszta és édes ivóvizünk a saját kutunkból. De amikor utazunk mindig magunkkal visszük a Water-to-Go palackunkat. Először egy indiai utazás után vettünk 2013-ban. Azóta használtuk őket Vietnámban, Laosban, Kambodzsában, többfelé Európában és még az Egyesült Királyságban is (csodálatosan kiszűri az angol csapvíz klór ízét).

Épp most tértünk vissza Dél-Indiából, Goából és Sri Lankáról, ahol kifejezetten hasznosak voltak a Water-to-Go palackok amíg utaztunk egyik helyről a másikra, ahol nem volt mindig friss ivóvíz, csak egy csap, patak vagy tó. Amikor megvettük, annyira lenyűgözött a Water-to-Go, hogy mindegyik gyerekünknek vettünk és sok barátunknak is ajánlottuk.

A fotó Sri Lankán készült Galle-on egy nagyon forró napon."

Ken és Sue

annluck2Szeretnék gratulálni a Water-to-Go tervezéséhez ami olyan hasznos és hatékony termék. 3 éve használom a Water-to-Go palackomat hosszabb séták alkalmával. Különösen hasznos a dél-keleti parton forró késő nyári és tavaszi napokon.

El tudtam kerülni hogy nehezet cipeljek azzal, hogy magammal vittem a Water-to-Go palackomat és megtöltöttem patakokból az út mentén. Épp most tértem vissza ...


A csomagom kicsit nehezebb volt április elején a felvidéken az extra alapvető ruházat miatt, hogy megbirkózzak mindenféle időjárással. Nagyszerű hogy bízhattam a Water-to-Go-ban ahelyett, hogy vizet vittem volna magammal – nem volt hiány helyekből, ahol fel tudtam tölteni az úton!

Ann Luck

kayakterry 1A Water-to-Go palackok fantasztikusak azoknak, akik sokat vannak a szabadban.

Mi egy vadvizi kajakozás alkalmával vettük Norvégiában és nem csak friss vizünk volt, de jéghideg is amikor hőség volt.

Terri Simmons

olib"Az első Water-to-Go palackomat a Latin-amerikai utazásom előtt vettem 2014-ben amikor még nem voltak széles körben elérhetők (láttam őket egy TV show-ban és interneten vásároltam). Egy álom volt – az első három hónapot Közép-Amerikában töltöttem a száraz évszakban és nagy megkönnyebbülés volt, hogy nem kellett aggódnom, hogy a víztől megbetegszem. Csak néhány napja jöttem vissza, de még mindig használom és több vizet iszom, mint valaha azelőtt.

A próba út alapján azt kell mondjam, hogy a Water-to-Go az út a tiszta vízhez bárhol - (többnyire csapvízzel töltöttem de természetes vízforrásokból is mint vízesések és folyók) és út a kevesebb műanyag palackkal való környezetszennyezéshez. Mivel nem vásároltam palackozott vizet az utazás alatt, a Water-to-Go egy nagyon gazdaságos megoldás volt."

Oli Burbage-Hall

andybartlettRitkán találsz a világban valamit, amely alapjaiban változtatja meg a mindennapi életedet és ami felhívja a figyelmedet valamire amit soha nem tartottál fontosnak. Ha ez egy termék formájában jön amit bárhol bárki használhat minden nap bármit csinálnak, az méginkább figyelemre méltó.

12 hónap telt el azóta, hogy először felfedeztem a Water-to-Go-t és állandó szereplőjévé vált az életemnek függetlenül attól, hogy mit csinálok. Elindulok otthonról? Telefon, pénztárca, kulcsok. Water-to-Go – ellenőrzés. Velem volt megbeszéléseken, edzőteremben, kerékpár túrákon, munkában, külföldi utazások és kalandozások közben és néhány esküvőn is. Feltöltöttem Sri Lanka hegyvidékein és a Temze zavaros vizében Kelet-Londonban és sosem hagyott cserben.


Ez egy abszurd paródia, hogy az állami vagy nemzetközi alapok nem gondoskodnak eléggé arról, hogy mindenki el hozáférhessen a jó minőségű ivóvízhez, és nem segítenek elhárítani a veszélyt, amit az eldobható műanyag palackok jelentenek.
Köszönet mindazért amit tesztek azért, hogy támogassátok az országok fejlődését és sok szerencsét kivánok a jövőbeli terveitekhez.

Andy Bartlett

theoÉn mindig egy nagyon aktív srác voltam aki nagyon vigyázott arra, hogy napi 2-3 liter vizet megigyon mert ez kulcsfontosságú hogy a testünk öregedését meggátoljuk. Az évek alatt mindig szemmel tartottam a hordozható víztisztító megoldásokat de soha nem találtam olyan hatékony módszert, mint a Water-to-Go. Már azon a ponton vagyok, hogy nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen velem a Water-to-Go palackom, a design nagyszerű, azt teszi amit mondanak róla, és pénzt spórol!

A Water-to-Go alapvető új társam, ha fejlett országokban vagyok ahol tudom, hogy a víz fluoriddal szennyezett, mégis tudom, hogy a napi 2-3 liter tiszta vizem meglesz. (Tudom, tudom, hogy vannak sokan akik azt gondolják, hogy a fluorid jó a fogainknak és a kormányaink a szívükön viselik a sorsunkat de én nem tartozom közéjük. Jobban szeretek fogat mosni mint kémiai anyagokkal szennyezett vizet inni köszönöm szépen.)

Még ha távol is vagyok a csapvíztől tudom, hogy meglesz a napi 2-3 liter tiszta vizem, ha találok valami természetes vízforrást. Ha fejlődő országokba utazom szintén tudom, hogy meglesz a napi 2-3 liter vizem és nem kell más forgatókönyvet keresnem. A Water-to-Go palackkal mindegy milyen helyzetben találod magad, olcsóbban jutsz vízhez mintha palckozott vizet vásárolnál és még a BPA miatt sem kell aggódnod.
Ha olvasod ezt az ajánlást és fontolgatod, hogy vásárolj egy Water-to-Go-t ne gondolkodj, vegyél egyet! Jó hatással van az egészségedre és a pénztárcádra!

Theo Patsios

leslielatchman 1Én eredetileg a jamaikai, Dél-afrikai és vietnámi utazásaimra vettem a Water-to-Go-t. A szűrőrendszer tökéleteen működött és sok pénzt spóroltam vele mindenhol.

Biztos vagyok benne, hogy többet spóroltam mint amennyibe a flakon került tehát kétségtelenül megérte a beruházás. Függetlenül attól, hogy szállodai víz vagy folyó vize, a palack csodát tett és egyszer sem betegedtem meg!

Visszatértem az utazásokról és azon kaptam magam, hogy használom a mindennapi életben. Focizás közben és hétvégéken, az egyetemen, edzőteremben hidratál, valóban sokoldalú!
Nemrég kimentem egy hétvégi foci meccsre és a térd sérülésem miatt leültem a pálya szélén. Ahogy ittam, az egyik játékos kapura lőtt de a labda a flakonnak ütközött és a levegőbe repítette, majd a földbe csapódott ahonnan azonnal felvettem és megvizsgáltam.

Sajnos a teteje megsérült annyira, hogy már többet nem volt használható. Írtam a Water-to-Go-nak hogy elmondjam nekik mi történt és ők brilliánsan kezelték a helyzetet, azonnal felajánlották, hogy küldenek egy új tetőt.

3 napon belül volt egy új tetőm és újra tudtam használni a flakont. Ajánlom ezt a palackot minden barátomnak, funkcionális, sokoldalú és valóban egy ÉLETRE SZÓLÓ termék.

Leslie Latchman

rachelle gregÉn és a férjem az Olympia Baba Show-n voltunk ahol először találkoztunk a GO! palackokkal. Mindig is szívesen ittunk vizet és fejenként napi 3 litert fogyasztunk. Abban az időben Bobble palackot használtunk de a gyenge átfolyás miatt nehéz volt abból vízhez jutni. A férjemnek annyira erősen kellett nyomnia a flakont, hogy végül az tönke is ment. Aztán láttuk a demoját az új GO! flakonoknak és minket meggyőzött.
Most a víz átáramlása olyan, amilyennek lennie kell, gyorsan használható bárhova is mész. Szeretem, hogy bármilyen vizet használhatok, folyót és minden mást, és hogy van egy indikátor ami jelzi, ha a filter elhasználódik. Sose tehetnénk ezt, ha a Bobble-t használnánk.

Csak nagy köszönetet akartunk mondani a lenyűgöző terméketekért ami nem csak praktikus de a pénzünket és a bolygót is megmenti.

Rachelle & Greg Hamblen

samgaytonMint a diákok többsége, úgy döntöttem utazom hogy világot lássak miután végeztem. A legokosabb dolog amit tettem a perui utamon az volt, hogy vittem Water-to-Go palackot magammal. Nem csak lehetővé tette, hogy helyi vizet igyak (egy vagyont spórolva nekem a palackozott vizen) de rendkívül könnyű és tökéletes volt a Machu Picchu túrámon.

Bárki számára aki nyaralni megy, hátizsákos túrára vagy csak az ünnepekre – a Water-to-Go alapvető darabja a csomagnak!

Sam Gayton

gemrobinsonCsak üzenni akartam, hogy elmondjam mennyire elégedett vagyok a terméketekkel! Vettem egyet és egy filter szettet az év végi utazásra... lenyűgöző volt!

Használtam Gambia távoli részein és Dél-Kelet Ázsiában. Szó szerint bármilyen víz lelőhelyen tökéletesen tudtam inni és megmentett a műanyag palackoktól.

Azt gondolom, hogy nagyszerű és szükséges tartozék! Nagyszerű termék!

Gem Robinson

samgreatrexNagy fizikai és logisztikai kihívásokra kell felkészülni egy emberi erővel végrejatott földkerülő úton.

A Water-to-Go megbízhatósága sok időt és erőfeszítést spórol meg nekem amit a fizikai kihívásokba fektethetek ahelyett, hogy a megállókat tervezném. Nagyszerű beruházás bárki számára aki expedíciókra megy és a szűrőrendszer kényelmesen megbírkózik a vízigényemmel addig is, amíg 38 fokban biciklizek.

Sam Greatrex

albertgardiner lrGyakran utazom Nyugat-Afrikába üzleti útra és a Water-to-Go-t mindig magammal viszem. Habár nem gyakran töltök hosszabb időt távol a nyugati szállodaláncoktól és fővárosoktól de voltak negatív tapasztalataim a palackos vizekkel kapcsolatban amit a hotelekben kaptam (amit gyakran kint a melegben tárolnak és idővel műanyag íze lesz) Most már minden esetben szűröm a palackozott vizet a Wate-to-Go-val még akkor is, ha teát készítek. 

Nem nehéz felismerni, hogy a termék elsősorban a hátizsákos turistáknak vagy civil szervezetek munkatársainak előnyös, ám én személy szerint javaslom minden Nyugat-Afrikába utazónak (legyen üzleti vagy turista), különösen a jelenlegi egészségügyi kihívások között, ami a régió előtt áll.

Albert Gardiner

melissahill 1A Water-to-Go abszolút életmentő volt az ekvádori utazásaim során. Ez azt jelentette, hogy nem kellett aggódnom hogy találok-e tiszta vizet mert mindig elérhető volt a kulacsomban.

Feltöltöttem a szállodában és az Andok hegyei között is.

Én különösen érzékeny vagyok a vízre de egyszer sem lettem beteg az utazásom ideje alatt ami abszolút elképesztő volt. Ugyanez nem mondható el egy barátomról, aki nagyon beteg lett mert megfertőződött egy parazita által ami a szűretlen vízben volt.

Az utazásom után is használtam és fogom is minden nap otthon és a munkában is. Én kifejezetten tudatosan figyelek az egészségemre így jó tudni hogy egész idő alatt biztonságos tiszta vizet kapok.

Továbbá a víz jó ízű, sok pénzt takarít meg és környezetbarát. Lenyűgöző termék, nem tudom eléggé ajánlani!

Melissa Hill

jamessmithangler 1Néhány héttel ezelőtt vettem a Water-to-Go palackot és az első amit tapasztaltam az a praktikus mérete, nagyjából akkora, mint egy sport kulacs de sokkal könnyebb, mint vártam mert a szűrő miatt nehezebbnek gondoltam. Az érdeklődésem oka nagyon egyszerű, horgász vagyok, természetfotós és hegymászó, így sok időt töltök a természetben és soha nem vagyok távol a víztől.
Ha horgászom vagy fotózok általában 10 liter vizet viszek magammal, vagy ha hegyet mászok akkor 2 litert a hátizsákomban és ahogy elvárható, a súly problémát jelent. Ha hosszabb ideig maradok kifogyhatok vízből és akkor találnom kell valami víz lelőhelyet ami korlátoz abban, amit szeretnék csinálni. Reméltem, hogy a Water-to-Go megoldja ezt a problémát!
Úgy döntöttem, hogy kipróbálom néhány márna horgászaton a héten munka után, de miután láttam az Ouse csokibarna vizét be kell vallanom, kissé elbizonytalanodtam! Miután erőt vettem magamon lecsavartam a tetejét és és egyszerűen tele merítettem az üveget, majd visszacsavartam a tetejét majd vettem egy mély lélegzetet és ittam egy jó kortyot az Ouse folyó vizéből.
Egyáltalán nem az volt amit vártam, nagyon jó ízű volt! Több gallon víz ment át a kulacsomon a következő éjszakákon, engem meggyőzött – nagyszerű találmány!

Engem megnyert a palack, állandó otthonra talált a hátizsákomban – az óriási vizespalackok ideje melyek tonnákat nyomnak lejárt. A tanácsom egyszerű, ha a természet embere vagy nem létezhetsz enélkül!

James Smith

 Damian Jones Jersey

roisin 1Elmentem Zambiába 3 hónapra önkéntesként egy kis közösségbe amit Mututunak hívnak. Ott nem volt folyó víz ezért a kútból kellett venni. A legjobb dolog az volt, hogy használtam a Water-to-Go-t.

Nem betegedtem meg úgy, mint a csapatom többi tagja! 20 főből talán 5 volt annyira szerencsés hogy rátalált a Water-to-Go-ra indulás előtt. Fél időben amikor a betegség ledöntötte őket azt kívánták bárcsak ők is vettek volna ilyen palackokat!
Hihetetlenek és nagyon örülök, hogy megvettem a két palackomat, nem mennék külföldre nélküle és használom Angliában is. Megyünk Horvátországba 2 hétre és biztosan viszek egyet a partneremnek is! Ahogy említettem, kettőt vettem- teljesen fölösleges volt 3 hónapra!

Egy filter kitartott a 3 hónapban végig de valószínűleg ez az élettartam végét is jelentette.

Erősen ajánlott!

Roisin Corderoy

cairngormtreks 1Május óta teszteljük a Water-to-Go palackokat túrázó ügyfeleinkkel és csapatunkkal és a visszajelzések nagyon pozitívak.

Üzleti szempontból, számunkra, röviden összefoglalva: kiválóak ...  nevezetesen könnyű, egyszerű, ami lehetőséget ad, hogy biztonságos ivóvízet adjunk a tavakból és patakokból a Cairngorm területén akár egy nap, és több napos a trekking. A víz sebessége és a csutora alapból könnyű használata és ital, - fantasztikus.

Ráadásul a palack tisztításának és a filter cseréjének az egyszerűsége is felülmúlhatatlan. Ugyanakkor nagyszerű ajándék ügyfeleinknek és segít reklámozni a vállalkozásunkat. Személy szerint én naponta használom a Water-to-Go palackot túravezetéskor, biciklizéskor a hegyekben vagy hosszú bicikli túrákon is.

Tavaly nyáron két ügyfelet vezettem végig a Pireneusokban és gyakran 3 liter vízre volt szükségünk fejenként amit tablettákkal vagy UV-vel kellett tisztítani. Mindkettő hosszú és nehézkes folyamat, amelyek nem adnak teljes biztonságot. A Water-to-Go palackok sokkal egyszerűbbek és jelentősen csökkentették a súlyt amit vinnünk kellett magunkkal.


A csapatunk egyik tagja Taiga a túrázó kutya és nagyon érdekes lenne, ha elő tudnátok állni egy víztisztító rendszerrel a számára, mivel az állatok is megfertőződhetnek, ha közvetlenül szűretlen vízből isznak!

Simon Greaves

aid4lifeMiután nemrég tértem vissza egy sikeres orvosi misszióról a Fülöp-szigetekről a Yolanda szuper tájfun után, találkoztam ezzel a csodálatos termékkel mikor Angliába látogattam. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet, mert az ivóvíz mindig egy fontos dolog a katasztrófa sújtotta területeken.
Tacloban City-ben sem volt ez másképp. Tiszta ivóvizet biztosítani egy hatalmas ellátási és logisztikai feladat volt mindannyiunk számára. Felismerve a tiszta víz fontosságát, azonnal vettem magamnak egy palackot és néhány filtert.


Még az AID4LIFE katasztrófaelhárító egység összes tagját is elláttuk azóta. Elengedhetetlen darabja a felszerelésünknek és így nem fogyhatunk ki ivóvízből. Másrészt várom hogy találjunk nagylelkű támogatókat, akik esetleg finanszírozzák a jövőben a jótékonysági és orvosi missziókat ahol be tudnánk mutatni a palackokat a helyieknek akik az ivóvíz hiánya miatt szenvednek egy természeti katasztrófa következményeként, így számukra is elérhető lenne a tiszta ivóvíz.

Sári Ferenc MD

glasto1Hárman is a csapatból használtuk a Water-to-Go-t a 2014-es Glastonbury fesztiválon és csak el akartam mondani nektek, hogy mennyire lenyűgözött minket! Habár nagyszerűen éreztük magunkat a higiénia nem a legjobb egy fesztiválon. Vannak ivóvizes csapok de kevés és messze vannak és a sorok nagyon hosszúak, a 3. napon már elmocsarasodnak.

Mivel volt Water-to-Go palackunk, tudtunk vizet szerezni bárhol, még a WC-k melletti csapokból is. Normál palackba biztosan nem vennék vizet ezekből a csapokból a baktériumok tömege miatt amit terjesztenek.

Biztosan voltak akik furcsán néztek ránk amikor ott töltöttünk! Továbbá mivel meg akarják tisztítani a vizet a szennyezőanyagoktól, általában úszomedence íze lesz a víznek ami teljesen eltűnt mikor a szűrőn keresztül ittam.

A másik lehetőség természetesen az volt, hogy ásványvizet veszünk de az árak 1.5 Ł és 3 Ł között mozognak 500 ml esetében és 5 nap alatt egy csomó pénzbe került volna nekünk nem is beszélve a környezetszennyezésről. mindenképp ajánlom mindenkinek, hogy vegyen egy Water-to-Go palackot – biztosan nem fogod megbánni!

Liz Mangan

tedtea 1Ittam egy csésze teát csapvízből készítve a hotel szobámban Sloughban és elszörnyedtem mikor megláttm a habot a bögrében amint a tea hűlt. Aztán készítettem egy második adag teát ugyanabból a vízből de a átszűrve a Water-to-Go palackommal és láthatod a különbséget!

Ted O’Morcho

katja 1A 2013-as birminghami karácsonyi vásár volt az, ahol működés közben megismertem a Water-to-Go-t. Vettem is egy párat – egyet magamnak, egyet ajándékba és nem sokkal később vennem kellett anyukámnak és a testvéremnek is minthogy lenyűgöző társnak bizonyult és minden tudatos fogyasztó számára elengedhetetlen.

Mint már azt más felhasználók említették – nagyszerű azoknak, akik gyakran utaznak és sokat spórol azáltal, hogy nem kell a gyenge minőségű ásványvizet megvenni a repülőtereken. Már volt lehetőségem többször tesztelni a módszert és mindig hálás vagyok, hogy velem volt. Továbbá nem csak a felnőttek körében népszerű.

Az unokahúgom aki 7 éves szeret belőle inni és szereti rágcsálni a műanyag tetőt is!

Katja Mulej

Eleinte szkeptikus voltam a Water-to-Go-val kapcsolatban mivel használtam egy konkurens terméket és megfelelőnek találtam. Azonban amióta váltottam a Water-to-Go-ra nincs visszaút. Nem csak a szűrőrendszer miatt, ami fejlettebb nagyobb tisztaságot és jobb ízt ad a víznek, a tervezést, formát és kivitelezést is nagyon erősnek találtam.

Tökéletes irodai használatra mivel a csapvíz az épületben zavaros. A tartós palack azt is jelenti, hogy tökéletes akkor is amikor edzeni megyek az ebédszünetben. Az irodámban most készülünk a saját cégjelzéssel rendelni a palackot az egész iroda számára.

Declan Selbo

benholmes 1Amíg átutaztunk Mexikón és Guatemalán a Water-to-Go vízszűrő rendszer soha nem hagyott minket cserben.

Akár csapvizet ittunk Mexikóvárosban, akár patakból töltöttük meg, túrázáskor az Oaxaca hegyekben és az Atitlan tónál, a palack biztosította számunkra a tiszta ésfriss vizet.

Utazásaink során mindig ajánljuk az embereknek, miközben a Skót Felföldön dolgozunk és amikor a szabadban játszunk a barátainkkal. Egy egyszerű de hatékony design! Erősen ajánlott!

Ben & Elizabeth

fionaHeti 4 alkalommal megyek edzőterembe mert fontos az egészségem. Régen vagy 2 £-ért vettem egy palack vizet vagy a kútból ittam....

Sem a palackozott vízért sem a csapvíz vegyszeres ízéért nem rajongok.
A Water-to-Go palack egy igazi álom. A kútból veszem a vizet és teljesen más az íze, ugyanakkor rengeteget megtakarítok a palackozott vízen, nem beszélve a környezetről. Köszönet ezért a nagyszerű termékért.

Fiona

Amikor a Destination Show-n találkoztunk megigértük, hogy küldünk néhány fotót Nepálból. Ezek mi vagyunk úton Naudandából a Béke Pagodába Pokhara fölött.

Fantasztikus nyaralásunk volt és mindig biztosak voltunk a vízellátásunkban, köszönet a Water-to-Go-nak. Érdekesség, hogy a reptéren Pokharában visszafelé Katmanduba láttunk egy urat két flakonnal, egy-egy mindkét oldalán a táskájának!

Most fogunk venni egyet egy fiatal embernek aki önkéntes expedícióra megy Dél-Afrikába.

Liz Plews & Mary Arthur

Minden megbeszélésemen bárhova megyek, visszautasítom a palackozott vizet, jobban szeretem a megbízható Water-to-Go flakonomat magammal vinni, és pénzt spórolni!


K. Mander

Olvasva az ajánlásokat ezen a weblapon, az én történetem meglehetősen átlagosnak mondható de azért itt van...

Amikor külföldre megyek üzleti útra vagy nyaralni, szokásomá vált, hogy veszek vizet azonnal, ahogy átmegyek a biztonsági ellenőrzéseken. Rendszerint 2 palack vizet veszek (mivel együtt jobban megéri!) és ugyanezt teszem visszafelé is. Nemrég Amszterdamban dolgoztam heti szinten néhány hónapig és elég tekintélyes számlát hoztam össze reptéri vízből. A legutóbbi külföldi utamon volt szerencsém Spanyolországba menni egy DIY fitness nyaralásra. Magammal vittem a Water-to-Go-t és amint végeztem az ellenőrzésekkel, feltöltöttem a női mosdóban. Megint feltöltöttem beszállás előtt és így máris spóroltam.

Amikor Spanyolországban landoltam sejtheted, hogy egyből feltöltöttem és újra amint a szállásomra értem. Még egyszer megtöltöttem miközben sétáltam hogy felfedezzem a környéket és újra lefekvés előtt, kiszámoltam, hogy csak az első napon 6-8 Ł-ot spóroltam!

Minden nap használtam a palackot és vittem magammal edzeni is, illetve hazafelé úton is használtam. Könnyen megtérült a palack ára az utazás alatt és amióta haza jöttem így már „ingyen” használom. Még ha figyelmen kívül is hagyod a környezeti hatásokat, a Water-to-Go pénzügyi szempontból is ésszerű, illetve lehetővé teszi hogy kényelmesen szűrt ivóvízhez juss bármikor.

Water-to-Go a jövő, biztos vagyok benne, hogy a gyerekeiteket elborzasztja majd az a környezetkárosítás, amit ez a generáció okozott a műanyag hulladékkal!

Gill Rouse

Már egy ideje próbálok találni egy igazán jó és hatékony vízszűrőt amit magammal vihetek a mongóliai expedíciómra, de mindig csak olyan szűrőket találtam, amiket pumpálni kell, hogy tisztítsák a vizet (egy sivatagban, ahol 45 fok van, ez az utolsó dolog, amit szeretnék csinálni). Az ügynököm találkozott a Water-to-Go-val egy fesztiválon és kérte, hogy tartsanak neki bemutatót a működéséről. Teljesen lenyűgözte és tögtön küldött nekem egy üzenetet, amiben a weboldal volt ahol egy tökéletes palackot találtam amit magammal vihetek.

Extrém körülmények közt a legváltozatosabb vízforrásokkal kell majd számolnom.
Az a tény fogott meg leginkább, hogy meg tudom tölteni a palackot és egyből tudok inni belőle és egy abszolút szükséges kellék számomra egy ilyen környezetben, de még a legutóbbi skóciai túrámon is fel tudtam tölteni tavakban, folyókban és az íze tökéletes volt. A palack valóban felszabadít, nagyon lenyűgözött és alig várom, hogy a következő expedíciómon is használhassam. Fantasztikus termék, csapat és szolgáltatás, nagyon ajánlom!

Ash Dykes

Kaptam egyet a Water-to-Go palackjaitokból a pamiri túrámra. Nagyszerű termék. Minden nap két hétne keresztül használtam. A víz ezen a területen nagyon valószínű, hogy szennyezett. 8-10 teli palack vizet ittam a szűrőn keresztül minden nap.

Egy csomó műanyag hulladékot megspóroltam! Nagyon kényelmes volt csak belemeríteni egy patakba a földutak mentén. Nem bízom még a szállodai vízben sem a világnak ebben a távoleső részén.

Scott Smith

maya 1Azt mondják a gyémánt a nő legjobb barátja; én azt mondom, hogy a kristály tiszta víz az. Londonban élve, ahol a víz minősége gyenge, ritkán megyek el otthonról a Water-to-Go palackom nélkül. Ott ül velem az irodában, hogy hidratáljon és nagy támogatást nyújt edzés közben is a konditeremben. Sokszor kap a súlyzók között, de soha nem törik el és nem szivárog.
Amióta az edzések utáni ital elengedhetetlen a szervezetem egyensúlyának visszaállításához, a bizonytalan minőségű tornatermi csapvíz helyett mindig a palackból nyomok ki vizet, hogy az italom 100 %-ban adalékanyag mentes tiszta víz legyen.

Kedvencem az utazás közben is. A legutóbbi BodyPower Expo, például a kis darab találékonyság megmentette a hidratáltságomat - gyakori mászkálás a WC-be, ez volt minden, amit tettem, nem költöttem megkérdőjelezhető minőségű vagy drága palackozott vízre.


Mindig ajánlom ügyfeleimnek és barátaimnak.

Maya Petrova (a Szorgos Méhecske)

Én és egy barátom 17 napos túrát terveztünk az Annapurna környékére a Himalájába. A célunk az volt, hogy elérjük az Annapurna alap tábort 4130 méteren.

Mindenütt Nepálban hiány van ivóvízből. Amíg számos folyó folyik lent a völgyekben, sok víz szennyezett az emberi tevékenységek miatt fent a hegyekben. Hogy biztosítsuk az ivóvíz ellátásunkat a Water-to-Go vízszűrős palackokat használtuk minden nap.

Könnyű őket használni és nagyon hatékonynak bizonyultak – egyszer sem betegedtünk meg és mindig elég ivóvíz állt rendelkezésünkre. Bizttosan ajánlom mindenkinek a Water-to-Go rendszert.

Mike Fitch

Nemrég én és egy barátom vállalkoztunk egy kétnapos túrára Skóciában a dombos Pertshire-ben. A tervezett útvonal a mini Cateran ösvény volt, ami egy 20 mérföldes hurok a legjobb díszletek között Skócia hófödte csúcsai, romos várkastélyok és minden a kettő között, ami figyelemre méltó és indokolja a 2 napot.
Vadkempingezést terveztünk az út mentén így a súlyra nagyon figyelnünk kellett. Alváshoz szükséges kellékekkel, meleg és vízhatlan holmival, elsősegély csomaggal és élelemmel töltött táskákkal túrázva két naig nem akartunk plusz 4 kg vizet vinni fejenként és egyikünk sem rajong a víztisztító tabletták ízéért.

A Water-to-Go volt a tökéletes megoldás a sok olvadt víz mellett, fel tudtuk tölteni út közben és a könnyebb csomagok sokkal élvezhetőbbé tették a túránkat.

Emellett volt egy kérdésem a palackkal kapcsolatban, amire a Water-to-Go csapat rekord idő alatt (kevesebb, mint 100 perc alatt) válaszolt. Nagyszerű termék és szolgáltatás!

Mike Jowitt

garoldAmióta elkezdtem Londonban dolgozni egy vagyont költöttem palackozott víz vásárlására amit rendszerint otthagytam valahol vagy el is felejtettem. Nagyszerű hogy van egy palack, amit bárhol bármikor tudok használni! Mint lelkes geocacher magammal viszem minden túrára de munkában az asztalomnál ülve is lenyűgöző. Ajánlom a Water-to-Go-t!

Garold Obee

barbarabulmanMagammal vittem a Water-to-Go palackomat a legutóbbi 17 napos madagaszkári utazásomra, feltöltöttem hotelben csapokból, patakokból és nem volt gyomor problémám egyáltalán, de az utitársaimnak volt annak ellenére, hogy drága ásványvizet ittak.

Ragyogó!
Nem kell aggódni az ásványvíz megbízhatósága miatt vagy hogy jutok-e tiszta vízhez éjjel a hotelben. Biztonságosan ihattam szennyezett folyók vizéből, tehát teljesen biztonságban éreztem magam és nem állt fent a kockázata a dehidratáltságnak.

Az emberek többsége Madagaszkáron a folyó vizet használja fürdésre, mosásra, főzésre és ivásra, de még toalettnek is. Hányan akarnánk inni ezekből a folyókból ha nem lenne ez a ragyogó szűrőpalack? Vennem kell egyet az unokámnak is hogy a DoE túrán használja, mivel valószínűleg nem fogja visszaadni az enyémet ha kölcsön adom neki.

Barbara Bulman

Az első dolog amit becsomagoltam a Cairngorms Nemzeti Parkba vezető utamra az a Water-to-Go palackom volt. Mivel tudtam, hogy sok kamera felszerelést viszek magammal, vízálló öltözéket és szúnyogriasztó krémet, jó volt tudni, hogy ihatok bármelyik folyóból vagy vízmosásbóll, ahol vizet találok. Így volt annak ellenére, hogy a látogató központ figyelmeztetett a Weils betegségre mert a Water-to-Go szűrőrendszer megvéd a baktériumoktól, vírusoktól és egyéb kártevőktől. Azóta napi szinten használom.

Nagyon szeretem az ízét; ma már azonnal megérzem a fluoridot a "normál" csapvízben és a kissé keserű fémes mellékízeket is.

Én teljesen Water-to-Go hívő vagyok!

Mike Spurgeon

carolyn1 smKét hónapon keresztül Indiában csapvizett ittam Water-to-Go szűrőn keresztül. Még a Gangeszból is feltöltöttem, hogy bizonyítsam, hogy ez a lenyűgöző szűrő megőrzi az egészségedet bárhol is használod bármilyen víz forrásból.

Ez az ötödik utazásom Indiába és minden egyes alkalommal műanyag flakonok százait hagytam magam mögött szennyezve a környezetet és így is antibiotikum lett a vége nem úgy mint most. Egyetlen flakon ásványvizet sem kellett vennem, egészséges maradtam és soha nem voltam szomjas mivel bárhol fel tudtam tölteni a palackomat. Sok utazó látta és mondta, hogy venni fog egyet.

Soha ne utazz nélküle – lenyűgöző!

Carolyn Taylor

laura kingMint gyakori utazó vettem egy Water-to-Go-t a 2 hónapos Costa ricai utazásom előtt. Részt vettem egy élővilág mentő programban ahol egy táborban laktam egy távoli dzsungelben (a legközelebbi város egy órányi útra volt tömegközlekedéssel).

Ez a palack lehetővé tette hogy biztonságosan ihassak folyókból. Különösen hasznos volt egy 20 kilométeres túrán a nemzeti parkon keresztül, nem kellett aggódnom azért, hogy nagy mennyiségű vizet kell magammal vinnem a hátizsákomban mert gyakran keltünk át folyókon és meg tudtam tölteni a palackot.

Repülőtereken kifejezetten hasznosnak találtam mert fel tudtam tölteni a biztonsági ellenőrzés után és nem kellett magas repülőtéri áron vizet vásárolnom.

Laura King

Helló Srácok! Elhatároztam, hogy néhány nagyon durva okból lecövekelek a Water-to-GO mellett

1. fantasztikus ok: Amikor Amszterdamban voltam sokkolt az, hogy milyen sokba kerül a víz és ez meglepő annak ellenére, hogy sok olyan csatorna és kis folyó van mindenfelé. A csapvíz ritkább, mint egy újszerű Shiny Naruto - Konoha fejpántot eldobva találni egy anime gyülekezetben
Ez késztetett arra, hogy kérjek egy üveget az egyik boltban, hogy vegyek egy kis vizet a közeli csatornából de a tulaj megjegyezte, hogy ez nem ajánlott mert több, mint valószínű, hogy megbetegszem.

2. fantasztikus ok: A palack nagyon jól néz ki.

3. fantasztikus ok: Jól nézek ki ahogy ezt a frankó üveget tartom és ettől még inkább szuper vagyok.

4. fantasztikus ok: Olcsó, könnyű karbantartani, tisztítani és magaddal vinni. Ráadásul ütésálló, ahogy azt volt módom tesztelni véletlenül... hoppá )

Gary 'Surreal' Lawrence

greglong

Tavaly kezdtem a turisztikai feladatot, hogy mind a 800 mérföldes útat a bejárjam a Great Smoky Mountains Nemzeti Parkban. Az egyik fő problémám az volt, hogy vásároljak egy jó vízszűrő rendszert. Miután MS (Multiple sclerosis) betegségem van, fokozott a hő-és hőmérséklet-érzékenységem és meg kell maradni hidratáltnak. Mielőtt elkezdtem használni a Water-To-Go szűrőt két vagy több fél literes palackot vitetm és reméltem, hogy nem fogyok ki a vízből.

A Water-To-Go palack a legjobb darabja a hegymászó felszerelésemnek a hátizsákomban. Megszüntette a súlytöbbletet amit víz cipelése okozott, ami nagy előny a nagy távolságú túrázáshoz. Most használom a palackot, és feltöltöm minden alkalommal, amikor jön egy patak, vízfolyás és betöltöttem egyszer már állóvízből is.

Greg Long

jacky spear 1A Water-to-Go egy kiváló eszköz és felbecsülhetetlen az utazók számára, különösen azoknak, akik gyakran távoli elhagyott helyeken járnak.

Isten-adta dolog repülőtereken is mivel azonnal ki tudom üríteni felszállás előtt és újra tudom tölteni rögtön leszállás után a mosdóban.

Nem szükséges meginni vagy kiönteni a maradékot a megvásárolt vízből azért, hogy röviddel azután újra vehessünk. Kiváló.

Jacky Spear

Azt mondták nekünk, hogy a gambiai csapvíz iható de legjobb esetben is sáros színe volt, így miközben palackozott ásványvizet vehettünk volna, nagyon boldog voltam, hogy a Water-to-Go-t használhattam mikor láttam, hogy a szűrt víz milyen jól néz ki és milyen jó ízű.

Szűrt vizet ittunk a 6 hetes bansangi utazásunkon, különösen akkor amikor mopedekkel elmentünk felfedezni a környéket. Veszek ajándékba egyet az unokaöcsémnek ha Malajziába megy idén.

Vanessa Greenhough

louiseevansA legjobb barátom és én vittünk magunkkal Water-to-Go palackot ahogy átszeltük Skóciát a TGO Kihívás részeként 2014-ben. Mesés időt töltöttünk el és teljes tudatában voltunk annak, hogy a víz amit ittunk 100%-ig friss és tiszta volt az egyedülálló rendszernek köszönhetően.

Nagyon köszönöm a nyugalmat és a teljes szabadságot amit ezek a csodálatos palackok adtak. Be fogok szerezni egy kollekciót, egyet a férjemnek mert mindketten a Duke of Edinburgh Award Expedition szervezői vagyunk és egyet mindkét gyerekünknek akik jelenleg az Arany és Ezüst expedícióikon vesznek részt. Sokkal egyszerűbbé teszik az expedíciót számukra!

Louise Evans

(DoE: The Duke of Edinburgh Award, Fülöp herceg herceg jótékonysági szervezetének rövidített neve. Szabadidős felszerései elismerten jó minőségűek, a bevételből programjaikat finanszírozzák)

Nehezen szántam rá magam, hogy vegyek egy Water-to-Go palackot mert túlzásnak tűnt, de ahogy landoltam egy hosszú tikkasztó repülés után azonnal ivóvízhez jutottam és nagyon hálás voltam érte. Nyílvánvaló okai vannak annak, hogy nem vásárolok palackozomindig palackozott vízre szorulok ami elfogy, és dehidratált leszek újra és újra.
Nem is jutsz mindig hozzá. Felbecsülhetetlen érték a folyamatos ivóvíz ellátás forró éghajlaton. Tudod amikor felkelsz és nagyon szomjas vagy és szembesülsz vele, hogy elfogyott a vized, vagy amikor egy hosszú vonatozáson kifogysz a vízből, akkor nagyon jó, hogy fel tudod tölteni a legközelebbi víz lelőhelyen. Ez azt is jelenti, hogy nem kell 3 liter vizet magaddal cipelned.

Ez a műanyag biztonságos, ellentétben a palackozott vízzel amiből a nap melege hatására felszabadulnak a toxinok.

A szűrők kicsik és könnyűek, ezért nem foglalnak sok helyet és 3 hónapig használhatók. Hármat is vittem magammal! A Water-to-Go-nál azt mondták nekem, hogy küldenek utánam külföldre is, ha később szükségem lenne rá. 

Először azt gondoltam, hogy felesleges túlzás ebbe fektetni, ám ma már a csomagom alapfelszerelése lett.

AJÁNLOM!
Bev Croft

katie kitson2Mindig ekcémás leszek ha csapvizet iszom. Nem is tudom hány éve már, kénytelen voltam palackozott vizet vásárolni...
Gondoltam, hogy kipróbálom a Water-to-Go-t mert egy nagyon kényelmes megoldást ajánl a palackozott vízre és az elmélet szerint bárholmegtölthetem, ahelyett, hogy állandóan palackos vizet kelljen vennem – ami elég drága lenne.

Az elmúlt pár hétben használtam a palackot amikor esti próbákra mentem az Am-Dram csoportba és nem jött ki a rettegett ekcéma a kezemen ami általában megjelenik ha csapvizet iszom – és ami mégjobb, amikor kiürül a palack újra tölthetem!

Ez egy luxus számomra. Nekem bevált! Köszönöm.

Kate Kitson

olympic medallist uses water to go bottleKenu szlalomozóként járom a világot versenyek és edző táborok miatt. A megfelelő hidratáltság kulcsfontosságú a teljesítmény és a regenerálódás miatt. A Water-to-Go palack szuper kényelmes mert egyszerűen fel tudom tölteni a csapból és a speciális szűrővel 100%-ig biztos vagyok abban, hogy tiszta vizet iszom.

Megmeríthetem még a folyóból is ha újratöltésre van szükségem edzés alatt!

Campbell Walsh

mike 1Ez a Conway folyó Betwsy Coed közelében, amiből a Water-to-Go palackomból ittam. Egy ökológia terep gyakorlatot tartottam – a diákokat lenyűgözte az, hogy láttak inni a vízből. A flakon ragyogó kint terepen és hasznos természettudósdoknak, ökológusoknak, tanároknak és a vadon szerelmeseinek egyaránt!

Dr. J.M. Paul

Vettem két Water-to-Go palackot egy utazás kiállításon Londonban. Információkat és ötleteket kerestem a tervezett egyéves utazásra főleg Dél-Amerikába és arra gondoltam, hogy ez a palack zseniális ötlet.

Állandó ivóvízforrás költségek és környezetszennyezés nélkül – miért ne tetszene?

9 hónap és végül volt esélyünk megfelelően használni őket. A fotón én ülök egy túlméretezett padon Buenos Airesben, élvezem a csapvíz ivást és számítok arra, hogy egzotikusabb forrásokból is ihatok vizet -  források az őserdőben, glecser olvadék vizek, az Amazon és talán a ritka nyilvános WC-knél is!

Brian McVeigh

A Water-to-Go fantasztikus termék bármilyen háttérrel akár sport őrült vagy, atléta, irodai dolgozó vagy lelkes gyalogló! A nagyszerű ízű szűrt víz mindig egy vagyont spórol nekem a palackozott vizen.

Nem csak pénzt spórolok a Water-to-Go flakonommal de helyet is spórolok mivel könnyen bedobhatom a táskámba üresen és bárhol feltölthetem. Ha imádsz friss nagyszerű ízű vizet inni út közben, Water-to-Go-ra van szükséged!

Charlotte Jones

2011-ben négyen 500 mérföldet utaztunk lefelé a Yukon folyón, hogy pénzt gyűjtsünk jótékony célra. A legnagyobb probléma amivel szembesültünk az az ivóvíz volt, 2x 25 gallon vizet vittünk mindegyik csónakban de fel kellett forralnunk fogyasztás előtt, ezért utána néztünk sok víztisztító eljárásnak de mindegyik túl drága volt és nem kivitelezhető. Egyik este hazafelé a munkából a rádióban hallottam egy interjút a Water-to-Go-ról. 4

WOW micsoda nagyszerű termék! Ez mindent kipipál! Én és a barátaim sokszor túrázunk ésmászunk a hegyekben és sokat kenuzunk is és bármit is csinálunk a szabadban, SOK vizet iszunk!

Ez a palack könnyű, újra és újra használható, olcsó és a szűrő 200 liter vizet tud tisztítani... egyszerűen fantasztikus!!! Jövőre 2000 mérföldet fogunk kenuzni a Yukon folyón és a Water-to-Go egész úton velünk lesz!

Jay Ratchford

Ittam a Duna vizéből és fantasztikus íze volt!

Elliott Neep

luke parryA tiszta ivóvíz elengedhetetlen hosszú utakon a vadonban amikor a vízkészletek szűkösek és ásványvíz nem elérhető. A Water-to-Go biztosítja számomra az azonnali kényelmes vízszerzést ivásra és főzésre egyaránt a világkörüli expedíciómon.

A palackozott víz vásárlás feleslegessé vált – valami, amit nem szívesen csinálok, csak ha nagyon muszáj. A palack erős, tartós és nem csökkenti a bizalmamat hogy évekig használjam a cserélhető szűrőrendszer miatt.

Hihetetlenül egyszerűen működik és ez lehetővé teszi, hogy a magam útját járjam minimális kényelmetlenséggel.

Luke Parry

peter vezeyElvittem magammal a Water-to-Go palackot a Kanadai Hegyekbe és Amerikába és egy halom pénzt spórolt nekem. A Heathrow-n egy kis üveg víz az automatából 1,75 Ł!!! A kanadai forrásvíz és a san franciscoi csapvíz soha nem volt ilyen finom.

Peter Vezey

james douglasA Water-to-Go palackom ára egyszerűen a legjobb 20Ł-os dolog amire valaha költöttem. Könnyű, kényelmes tartani és megbízhatóan nagy mennyiségű vizet szűr! Csábító, hogy valami nagyobb, nehezebb, ragyogóbb és high-technek tűnő dologgal menjünk de ez könnyebb, praktikusabb mint a legtöbb szűrő és ellentétben a Steripenhez hasonló megoldásokkal, nem kell halott baktériumokat innom!

Velem tart amikor a Pireneusokban túrázom, és nem mennék nélküle afrikai, ázsiai, és dé-amerikai túrákra sem.

Nem tudom eléggé ajánlani!

James Douglas

danny toddHasználtam a Water-to-Go rendszert nemrég egy kétnapos túrán keresztül az Észak-Yorkshire-i nemzeti parkon. Minden nap újra töltöttem különböző helyeken, mint csap egy farmon, nyilvános mosdók csapjai, Esk folyó és vízesés Kildale közelében. A víz tiszta volt és nagyszerű íze volt minden esetben. Ez volt az első alkalom hogy ilyen palackot használtam de kétségtelenül minden jövőbeli túrára vinni fogom magammal.

Danny Todd

campbell walshKivettem egy "szökő" évet, mialatt azt csinálok, amit a legjobban szeretnék, amit eddig a szabadságon, soha nem tettem! Csináltam már eddig is egypár tisztességes  futást, hegyi kerékpározást és résztvettem rengeteg kaland túra versenyen.

Ahelyett, hogy egy egész napra való friss ivóvízzel futottak volna, a versenytársak próbáltak iható vizű patakokat találni.

Megnyugtató érzést ad, hogy mindig lesz iható víz a Water-To-Go üvegemben!

Campbell Walsh

rob parfreyYorkshire-i vagyok aki Londonban él és mindig aktív életformám volt. Évekig futottam és az elmúlt néhány évben részt vettem számos kaland versenyen, off-road eseményeken, hegyi maratonokon és ultra maratonokon.

Ahhoz, hogy mindig tiszta vízhes juthassak magammal kellett vinnem több liter vizet de a Water-to-Go segítségével már lehetőégem van meríteni és menni tovább, csak annyít viszek magammal, amennyire éppen szükségem van, ami hatalmas luxus amikor a plusz kilók időveszteséget okoznak! ...

Ez lehetővé teszi számomra, hogy egész nap vbárhol vagyok, szűrt vizet ihassak!

Rob Parfrey

james harknessA Water-to-Go palackot úgy gondolom nagyon ötletesen tervezték, nem csak hogy jól néz ki, de működik is.

Amióta megkaptam ezt az okos eszközt sokat használtam a Los Angelesi tartózkodásom első napjától és nagyon kézenfekvő amikor messze vagyunk az üzletektől.

Eltekintve a lenyűgöző szűrőrendszertől, használható egy jó külsejű átlagos vizespalackként is.

James Harkness

 Michael Rasmussen Jersey

katy robertsEzt a bejegyzést azért írom, hogy kifejezzem mérhetetlen hálámat amiért ettől az évtől segítitek a Child Aid Gabiát. Azzal, hogy biztosítjátok a pénzt, hogy tiszta és biztonságos kutakat építsünk Gambia távoli területein, a gyerekeknek és családjainak nagy-nagy szívességet tesztek. A vízben terjedő betegségek mint a kolera és a vérhas gyerekek ezreit öli meg évente Kelet-Afrikában és a legrosszabb az egészben az, hogy ezek teljes mértékben megelőzhetők. A falvak és közösségek ivóvízzel való ellátása életeket ment és megvédi a jövő generációit Gambiában az ilyen szörnyű betegségektől.

Az egész csapat Water-to-Go palackokat használ az utazásaink alatt!

Katy Roberts

martin stamperA Water-to-Go flakon olyan nagyszerű ötlet és alapvető része a felszerelésemnek. Bejárom a világot edző táborok és versenyek miatt és néhány helyen ahova megyünk nem bízhatunk a vízben mert megbetegedhetünk. A Water-to-Go filterrel tudod, hogy bármerre vagy avilágon és bármi is megy a palackodba, 100%-ig tiszta víz kerül ki belőle.

Martin Stamper

jonathan buckley3Soha nem gondoltam volna, hogy használni fogom a filtert otthon amíg ki nem próbáltam a Water-to-Go-t, de már nem tudom meginni a londoni csapvizet enélkül! Tényleg ízlelheted a különbséget, sokkal jobb! Használom már munkában és a gyerekeim az iskolában is. Munkába biciklizve vagy... nagyszerű a tudat, hogy tiszta és vegyszermentes vizet kapsz és fel tudod tölteni a mosdóban, ezért egy csomót spórolok a palackozott vizen és így csökkentem a műanyag hulladékot.

Nagyszerű ötlet, nagyszerű termék!

Jonathon Buckley-Bunn

norbert asenso2Ghánában éltem ezért tudom milyen értékes és fontos a tiszta ivóvíz. A Water-to-Go és a szűrője egy alapvető, egyszerű és hatékony módszert biztosít tiszta víz fogyasztására anélkül, hogy aggódni kellene a minősége miatt.

3 hónapja megvan a palack és nem emlékszem olyan napra, amkor nem használtam a konditeremben, focizás közben és még az irodában is.

Nyugodt szívvel iszom bármilyen vízből bárhonnan amíg tudom,hogy nálam van a Water-to-Go palackom.

Norbert Asenso

claire bolton2A Water-to-Go teljesen lenyűgözött. Nagyszerű a formája, és szeretek inni belőle mivel könnyű tartani. Kinyitni is könnyű és nem szivárog. Az is nagyszerű, hogy könnyen kivehető a filter és használható más italokhoz, ez nagyon rugalmassá teszi és azt jelenti, hogy nincs másra szükségem, csak egy palackra.

Mindent egybevetve mindenképpen ajánlani fogom a Water-to-Go-t a barátaimnak és kollégáimnak.

Claire Bolton

karnak wtgMagunknál tartani a palackunkat mindig azt jelentette, hogy mindig tudtuk a vizet pótolni bármerre mentünk, beleértve a Chobe nemzeti parkot, az Okavango deltát és még a reptéri várótermeket is. Annyira lenyűgözött, hogy úgy gondoltuk küldönk nektek egy képet a palackról Botswanából.

Jean & Paul

phillipchinaÉn egy lelkes túrázó vagyok aki a 3 legmagasabb csúcsot bejárta Skóciában Walesben és Angliában (plusz néhányat Írországban) és mindig kerestem egy olyan többször használható vizes palackot ami nem fúr lyukat a pénztárcámon. Aztán megtaláltam a Water-to-Go-t. Ez volt az az ár, ami számomra vonzó volt úgy, mint a könnyű használat. Aztán a legnagyobb kihívásom egy kínai túra volt, nem egy nagy túra a vadonban de vendégházakban voltam Dél-kelet Kínában.

Az egészségügyi tanácsadóm és az úti kalauzok azt mondták, hogy csak palackozott vizet igyak, tehát úgy döntöttem, hogy spórolok és biztonságra törekszem ezért a Water-to-Go-t használtam.

Voltam Kínában 14 napot Nanning Cityben és az egyik kínai és vietnámi határátkelőn. minden nap megtöltöttem a palackomat csapvízzel anélkül, hogy pénzt költöttem volna rá tehát a Water-to-Go ára megtérült.

Phillip Calthrope

Rendszeresen utazom Afrikába és különösen olyan országokba, ahol az alapvető közművek nincsenek kiépítve. A célom, hogy szemináriumokat tartsak az etikus vezetésről és korrupcióellenességről. Ezért kell fittnek maradnom és a magas hőmérséklet miatt a napi többórás beszédhez nagy mennyiségű vízre van szükségem. Nagyon fontos számomra, hogy megbízható forrásból igyak vizet.
Megnyugtató, hogy van egy Water-to-Go palackom és nem kell korlátoznom a vízmennyiséget amit megiszom tudva, hogy bármilyen víz megfelel. Vízből nincs választásom nem úgy, mint ételből amiből válogathatok.

Richard Wiggins

catherine 1Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Water-to-Go megváltoztatta az életemet – micsoda drámai javulás. Súlyos allergiában szenvedek a vegyi anyagok miatt – elsősorban rovarirtók – és ezért nem tudok már vizet inni, csak egy fajta skót palackozott ásványvizet.

Van egy lepárlóm de mivel sokat utazom ez nem praktikus. Évek óta állandó félelelmben élek, hogy nem tudok hozzájutni és persze nagyon drága. Tehát amikor vállaltam a kockázatot és tettem egy próbát a csapvízzel a Water-to-Go palackomból és nem tapasztaltam semmi mellékhatást, sírva fakadtam örömömben.

Meggyőződésem, hogy sokan vannak, akik ismeretlen betegségektől vagy allergiától szenvednek amiket a modern víz okoz csak nem veszik ezt észre és ajánlom bárkinek, hogy próbálja ki a palackokat – nem csak a hegyekbe és távoli helyekra valók!

Catherine Edwardes

Idén nyárom Mityanába utaztam ami Ugandában van azért, hogy biztonsági és prevenciós előadásokat tartsak és, hogy életmentő műtéteket és kezeléseket végezzek a régióban élő gyerekeknek.

A Water-to-Go volt az egyik legfontosabb része a felszerelésemnek és folyamatosan tiszta ivóvizet biztosított nagyon párás környezetben. Ugandában a víz ihatatlan és a palackban lévő egyedülálló szűrőrendszerrel biztonságban voltam és bízhattam abban, hogy mindig ivóvízhez jutok.

Szívből ajánlom ezeket a palackokat és nagyon várom már, hogy újra használhassam a wales-i hegyekben vadkempingezéskor. Még egyszer köszönöm a Water-to-Go-nak hogy egy ilyen felbecsülhetetlen eszközt biztosítottak... Ez tényleg az egyik legjobb része a felszerelésemnek!

Andrew Jones

hayley anne1Épp most tértem vissza egy fárasztó 10 napos, nem támogatott túráról Costa Rica nyugati partjától a keleti partig. A Water-to-Go palackokat használtuk és zseniálisak voltak. Nagyszerű volt, hogy csak úgy megtölthettük patakokban és egyből ihattunk ahelyett, hogy fél órát kelljen várnunk a víztisztító tablettákra, hogy kifejtsék a hatásukat.

A víznek olyan volt az íze, amilyennek lennie kell és nem volt klór íze, ami szokásos a tabletták miatt. Nagyon ajánlom a Water-to-Go-t mindenkinek, aki expedíciókra jár, vagy olyan területekre utazik, ahol az ivóvíz betegségeket okozhat. Ez a palack egy könnyen használható megoldás és tényleg működik.


John & Hayley- Anne Cecil- Wright

Kiküldetésekre járok az egész világon mindenfelé, ami terepszemlét jelent nehéz terepeken ahol cégek gyárak telepítését tervezik. Sokat utazom Afrika és Dél-Amerika eldugott helyein. Bármerre járok, nem felejtem el magammal vinni a Water-to-Go palackomat, mivel szóba sem jöhet, hogy helyi vizet igyak és palackozott ásványvizet találni nagyon nehéz.

Nagyon megkönnyebbültem, hogy egyszer és mindenkorra megoldottam ezt a kérdést és nem kell állandóan azon gondolkodnom, hogy honnan szerzek ivóvizet. Hangsúlyoznom kell, köszönet a Water-to-Go palacknak, tudok a munkámra koncentrálni.

Louis Bernard

Alkategóriák

+36 20 450 71 47
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!