Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Élet, egészség, Water-to-Go...
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

theoÉn mindig egy nagyon aktív srác voltam aki nagyon vigyázott arra, hogy napi 2-3 liter vizet megigyon mert ez kulcsfontosságú hogy a testünk öregedését meggátoljuk. Az évek alatt mindig szemmel tartottam a hordozható víztisztító megoldásokat de soha nem találtam olyan hatékony módszert, mint a Water-to-Go. Már azon a ponton vagyok, hogy nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen velem a Water-to-Go palackom, a design nagyszerű, azt teszi amit mondanak róla, és pénzt spórol!

A Water-to-Go alapvető új társam, ha fejlett országokban vagyok ahol tudom, hogy a víz fluoriddal szennyezett, mégis tudom, hogy a napi 2-3 liter tiszta vizem meglesz. (Tudom, tudom, hogy vannak sokan akik azt gondolják, hogy a fluorid jó a fogainknak és a kormányaink a szívükön viselik a sorsunkat de én nem tartozom közéjük. Jobban szeretek fogat mosni mint kémiai anyagokkal szennyezett vizet inni köszönöm szépen.)

Még ha távol is vagyok a csapvíztől tudom, hogy meglesz a napi 2-3 liter tiszta vizem, ha találok valami természetes vízforrást. Ha fejlődő országokba utazom szintén tudom, hogy meglesz a napi 2-3 liter vizem és nem kell más forgatókönyvet keresnem. A Water-to-Go palackkal mindegy milyen helyzetben találod magad, olcsóbban jutsz vízhez mintha palckozott vizet vásárolnál és még a BPA miatt sem kell aggódnod.
Ha olvasod ezt az ajánlást és fontolgatod, hogy vásárolj egy Water-to-Go-t ne gondolkodj, vegyél egyet! Jó hatással van az egészségedre és a pénztárcádra!

Theo Patsios

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!