Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Cairngorm Treks a skót felföldön
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

cairngormtreks 1Május óta teszteljük a Water-to-Go palackokat túrázó ügyfeleinkkel és csapatunkkal és a visszajelzések nagyon pozitívak.

Üzleti szempontból, számunkra, röviden összefoglalva: kiválóak ...  nevezetesen könnyű, egyszerű, ami lehetőséget ad, hogy biztonságos ivóvízet adjunk a tavakból és patakokból a Cairngorm területén akár egy nap, és több napos a trekking. A víz sebessége és a csutora alapból könnyű használata és ital, - fantasztikus.

Ráadásul a palack tisztításának és a filter cseréjének az egyszerűsége is felülmúlhatatlan. Ugyanakkor nagyszerű ajándék ügyfeleinknek és segít reklámozni a vállalkozásunkat. Személy szerint én naponta használom a Water-to-Go palackot túravezetéskor, biciklizéskor a hegyekben vagy hosszú bicikli túrákon is.

Tavaly nyáron két ügyfelet vezettem végig a Pireneusokban és gyakran 3 liter vízre volt szükségünk fejenként amit tablettákkal vagy UV-vel kellett tisztítani. Mindkettő hosszú és nehézkes folyamat, amelyek nem adnak teljes biztonságot. A Water-to-Go palackok sokkal egyszerűbbek és jelentősen csökkentették a súlyt amit vinnünk kellett magunkkal.


A csapatunk egyik tagja Taiga a túrázó kutya és nagyon érdekes lenne, ha elő tudnátok állni egy víztisztító rendszerrel a számára, mivel az állatok is megfertőződhetnek, ha közvetlenül szűretlen vízből isznak!

Simon Greaves

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!