Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Rólunk
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

about3A Water-to-Go Ltd, egy olyan szakemberrel való találkozás sorozat után alakult, aki részt vett az eredetileg a NASA űrprogramjai számára megrendelt egyedülálló nagyon fejlett szűrő membrán kifejlesztésében.

Abban az időben, Dave Shanks és társalapítója Cheryl Farrell egy olyan textil céget vezettek, amely ruházati márkákat gyárt és forgalmaz szerte a világban. Dave, aki gyakori utazásokat tett India, Indonézia és Kína szerte, megdöbbent, hogy egyre nagyobbak a műanyag hulladék hegyek, amikor meglátogatott egy-egy ipari területet. Ehhez nagy mértékben hozzájárul az eldobott egyszer használatos palackok problémája.

Felismerve, hogy már van egy olyan technológia, amely biztosítja a tiszta, egészséges vizet szinte bárhol és ami szintén csökkenti a környezeti károkat, adta a motivációt, hogy létrehozzák a Water-to-Go márkát és vállalatot. A kihívás az volt, és ma is az, hogy egy olyan szervezetet hozzanak létre, amely a korlátozott erőforrások ellenére is pozitívan kommunikálja az előnyöket a globális piacon.

Nagy mennyiségű saját tőke befektetése után, Dave számos egyéni befektetőt nyert meg, hogy segítsenek fejleszteni és tovább építeni az üzletet. Sokan közülük speciális üzleti készségekkel és tapasztalattal is támogatták az anyagi beruházás mellett. 2014-ben további tőketámogatást kapott a cég "crowd founding" tömeges finanszírozás keretében, így még több pénzügyi és egyre szélesedő szakmai .támogatáshoz jutott.

A 2014 végén, a cég elindított egy új termékcsaládot: a 50cl GO! Palackot, amely a mindennapi felhasználókat célozza meg, mint például az ingázók, edzőterem használók, sportolók, valamint mindazon személyek, akik tudatosan törődnek az egészségükkel.

A cél az, hogy meggyőzzék a fogyasztókat, hogy a termék használatával helyettesíthető a drága palackozott víz, és ezáltal csökkenthető az a környezeti kár, amit az egyszer használatos műanyag palackok okoznak. További új termékeket terveznek a jövőben is.

A cég, évről évre tovább növekszik, és nagyon rövid idő alatt, nem csak a forgalmazók és a kiskereskedők száma nőtt meg az egész világon, hanem a partner kapcsolatai is egyre bővülnek számos jótékonysági szervezettel, mint a Marine Conservation Társaság, az Orvosok Határok Nélkül (MSF) és Child Aid Gambia.

 

+36 20 450 71 47
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!