Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Spórolás a repülőtéren...
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Olvasva az ajánlásokat ezen a weblapon, az én történetem meglehetősen átlagosnak mondható de azért itt van...

Amikor külföldre megyek üzleti útra vagy nyaralni, szokásomá vált, hogy veszek vizet azonnal, ahogy átmegyek a biztonsági ellenőrzéseken. Rendszerint 2 palack vizet veszek (mivel együtt jobban megéri!) és ugyanezt teszem visszafelé is. Nemrég Amszterdamban dolgoztam heti szinten néhány hónapig és elég tekintélyes számlát hoztam össze reptéri vízből. A legutóbbi külföldi utamon volt szerencsém Spanyolországba menni egy DIY fitness nyaralásra. Magammal vittem a Water-to-Go-t és amint végeztem az ellenőrzésekkel, feltöltöttem a női mosdóban. Megint feltöltöttem beszállás előtt és így máris spóroltam.

Amikor Spanyolországban landoltam sejtheted, hogy egyből feltöltöttem és újra amint a szállásomra értem. Még egyszer megtöltöttem miközben sétáltam hogy felfedezzem a környéket és újra lefekvés előtt, kiszámoltam, hogy csak az első napon 6-8 Ł-ot spóroltam!

Minden nap használtam a palackot és vittem magammal edzeni is, illetve hazafelé úton is használtam. Könnyen megtérült a palack ára az utazás alatt és amióta haza jöttem így már „ingyen” használom. Még ha figyelmen kívül is hagyod a környezeti hatásokat, a Water-to-Go pénzügyi szempontból is ésszerű, illetve lehetővé teszi hogy kényelmesen szűrt ivóvízhez juss bármikor.

Water-to-Go a jövő, biztos vagyok benne, hogy a gyerekeiteket elborzasztja majd az a környezetkárosítás, amit ez a generáció okozott a műanyag hulladékkal!

Gill Rouse

+36 20 450 71 47
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!