Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Öreg kutyám megharapott
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Untitled 4Öreg kutyusom tegnapelőtt belém harapott. 13 éves ivartalanított kan, nagy hosszú lelógó fülekkel. Pedigrés kutyus, a "Colombo kutyája". Már nála is jelentkeznek a butulás jelei. Mikor megsimogattam a fejét és hívtam be a házba a párnájára akkor a karomba mart. Soha nem tett ilyet senkivel. Nagyon barátságos és magabiztos kutya. Félnivalója se volt soha.

Azóta bűnbánó és egészen odavan. Mindkettőnket megrázott. Folyó víz alatt jól kinyomkodtam a sebet aztán irány az orvos és a tetanusz... Akkor ért a meglepetés: a Tetanusz injekció éppen és megint hiánycikk! Végül másnap a megyei kórház sürgősségi ügyeletén volt.

Mi van, ha séta közben vagy az erdőben kapok egy ilyen sebet? Ott lett volna nálam a Water-to-Go palackom, az biztos! A 75-ös! Abból kis nyomással éppen elég tiszta vizet tudtam volna a sebtisztításhoz szerezni. Ez még nektek is jól jöhet. ?Megoszthatjátok a Facebookon is, itt van mindegyik kedvencem. A palacknak annyira örültem amikor megérkezett, hogy azt is lefényképeztem ? Meli

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!