Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Biztonságos víz a terhesség alatt ...
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Mikor terhes lettem tavaly, mint a legtöbb terhes nő elolvastam mindent, hogy mit kell és mit nem szabad csinálni, viselni és enni! Én mindig is palackozott vízet ittam, de amikor elolvastam néhány tanulmányt, arról, hogy a BPA termékek is kockázatot jelenthetnek a terhesség alatt, - kétszer is átgondoltam és kerestem egy másik alternatívát.

A Water-To-Go palackot ajánlották és óta nem is használok mást! A terhességem során voltam még szomjasabb voltam, mint máskor, így  egy pohár víz helyett,egy palackkal vittem a vizet az ágyba. A csapvíz íze szörnyű itt, és annyira zavaros is, de ha egyszer átszűrjük a palackon nem lehet megkülönböztetni a top márkás palackozott vizektől.

Arra is rászoktam, hogy a fürdőszobában töltsem fel és a víz jóízű volt, tökéletes, ha nem akarjunk fel és le lépcsőzni az emeletről. Egy további bónusz, hogy a víz akkor is nagyon jó marad, ha egy éjszakán át áll.

A könnyen használható ivócsutora is tökéletes, ha félálomban, véletlenül fel lett borítva asztalomon, egész éjszaka nem szivárgot! A kisfiam már majdnem 6 hónapos és még mindig használjuk a Water-To-Go palackot minden nap!

Natasha O'Sullivan

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!