Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Water-to-Go Glastonburyben...
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

glasto1Hárman is a csapatból használtuk a Water-to-Go-t a 2014-es Glastonbury fesztiválon és csak el akartam mondani nektek, hogy mennyire lenyűgözött minket! Habár nagyszerűen éreztük magunkat a higiénia nem a legjobb egy fesztiválon. Vannak ivóvizes csapok de kevés és messze vannak és a sorok nagyon hosszúak, a 3. napon már elmocsarasodnak.

Mivel volt Water-to-Go palackunk, tudtunk vizet szerezni bárhol, még a WC-k melletti csapokból is. Normál palackba biztosan nem vennék vizet ezekből a csapokból a baktériumok tömege miatt amit terjesztenek.

Biztosan voltak akik furcsán néztek ránk amikor ott töltöttünk! Továbbá mivel meg akarják tisztítani a vizet a szennyezőanyagoktól, általában úszomedence íze lesz a víznek ami teljesen eltűnt mikor a szűrőn keresztül ittam.

A másik lehetőség természetesen az volt, hogy ásványvizet veszünk de az árak 1.5 Ł és 3 Ł között mozognak 500 ml esetében és 5 nap alatt egy csomó pénzbe került volna nekünk nem is beszélve a környezetszennyezésről. mindenképp ajánlom mindenkinek, hogy vegyen egy Water-to-Go palackot – biztosan nem fogod megbánni!

Liz Mangan

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!