Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Tartsd magad egészségesen
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

health2

Szeretem ezt a vizet!

Ez az egyedülálló vízszűrő rendszer megvéd azoktól a vízben található káros dolgoktól, ami rossz neked, miközben a jó dolgokat, mint a vízben található ásványi anyagok, továbbengedi amikor iszol. Ilyen a Water-to-Go szűrő:

• Megtisztítja a csapvizet, a klór, a fluor és a nitrát vagy a vas szennyeződéstől

• Biztonságosan tiszta vizet állít elő a kezeletlen vízforrásokból akár otthon, akár külföldön vagy

• Visszatartja a vírusokat, baktériumokat és a vízben élő cisztás sejteket, hogy bekerüljenek az emésztőrendszerbe

• BPA mentesen tart

Mit jelent a BPA mentes?
BPA (biszfenol-A) egy kémiai vegyület, amely számos egyszer használatos műanyag palack alapanyaga. Orvosi jelentések azt mutatják, hogy ezek közül néhány műanyag tartályban - bizonyos körülmények miatt a tárolás közben mesterséges ösztrogén (BPA) szabadul el, amikor a műanyag edényt napfényben vagy 15° C feletti hőmérsékleten tartják.
Ezek az ösztrogének rák kialakulásához vezethetnek. Ez azt jelenti, hogy a palackot szállító autóban, vagy egy raktárban és boltok polcain is, a napfény és a meleg elindítja a folyamatot! Bár ezt még kutatások nem igazolták egyértelműen...
Bárhogy is van a palackokban tárolt víz főleg felbontás után gyakran  állott, "műanyag ízű" lehet. Elég egy csomagtartóban felejtett palack vizet megkóstolni!

 

Az általunk használt anyag LDPE, egy speciálisan kifejlesztett műanyag polimer, amely az amerikai hatóság, az FDA által jóváhagyott az ételek és italok tárolására. Ez nem szivároghat vagy fertőzheti meg a vizet, és már kifejezetten úgy tervezték, hogy BPA-mentes.

 

Az ivóvíz és a hidratáltság elengedhetetlen összetevője mind a jó egészségnek, mind a fitness tervnek. A hidratálás segít a szervezet működésében, a fizikai és mentális egészség fenntartásában.

A hidratálás aktívan tart

A víz is szükséges a szervezet számára. A szakértők szerint az ivóvíz rendszeres időközönként fogyasztva növelheti az éberséget, és segít megőrizni a szervezet aktivitását.

A hidratálás segít a méregtelenítésben

Testünk egy biogép, amely úgy működik, hogy folyamatosan lebontja az összetett kémiai vegyületeket egyszerűbb formákká és átalakítja energiává. A tápanyagok beépülése közben a szervezet által termelt számos toxinok és salakanyagok felhalmozódnak. A víz segíti a toxinok feldolgozását, majd kimossa a salakanyagokat a szervezetből.

A hidratálás lassítja az öregedést

Kutatások szerint 4-6 liter víz lenne a napi optimális fogyasztás. Idősödve érdemes az adagot növelni, mert a sejtek már kevesebb vizet tudnak megtartani. A sok ivóvíz jót tesz a bőrnek, és az egészséges bőr fiatalabb külsőt eredményez.

A hidratálás segít a testhőmérséklet szabályozásában

A víz lényeges eleme a szervezet módszeres hőszabályozásának. Melegben az izzadással "hűtővíz", hidegben "fűtővíz" segíti a keringést.

A hidratálás javítja az emésztést

Étkezés után a test tápanyagokat igényel a működéséhez. Az emésztés minden szakaszában vizet használ fel. A vízhiány miatt kevesbé hatékony az élelmiszerek feldolgozása és raktározása. Igyál több vizet, és akkor jobban égeti a zsírt! Több energiával jobban fogod érezni magadat.

A vízfelvétel javítja az agyműködést

Az agy több vizet igényel, mint szinte bármely más szerv (nagyjából 80% vizet tartalmaz), az agyi elektromos folyamatok számára a víz segít, hogy az "adatátvitelt" a lehető legjobb módon végezzék.

Tehát van legalább 6 ok, amiért érdemes teljes mértékben hidratáltnak lenni az egészségedért!

 

Miután a Water-to-Go víztisztító palack mindig nálad lehet, így könnyebb ahhoz a valóban tiszta ivóvízhez - bárhol - hozzájutni, amire a szervezetnek szüksége van.

 

+36 20 450 71 47
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!