Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Fontos kérdések és válaszok!
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Tényleg azonnal használható?

Igen. Mindössze annyit kell tenned, hogy biztosítsd a szűrő átnedvesedését az első használat előtt. Az aktiváláshoz öblítsd át egyszer! Javasoljuk, hogy az első használat előtt töltsd fel a palackot vízzel, és fordítsd fejjel lefelé. Tartsd az alámerült szűrőt 15 percre a 50cl-est és 25 percre a 75cl-est így! Ezután óvatosan nyomd ki a tartalmát egészen addig, amíg a víz tiszta lesz!
Nézd meg rövid videónkat ami bemutatja, hogyan kell aktiválni a szűrőt!

Hogyan aktiválhatom a filter timer időzítőt a GO! palackhoz?

Az időzítő gombját akkor nyomd le, amikor először aktiválod a szűrőt! Könnyebb nyomni egy kemény felületre helyezve.

Amikor a gomb felpattan, és egy piros csík jelenik meg a bal oldalon, az időzítő már aktiválva van.

A kisebb keretben a szín nagyon gyorsan pirosra vált. A nagyobb keretben lassan telítődik, és 2 hónap után lesz teljesen tele. Az nem befolyásolja, hogy mennyi vizet vezetünk át rajta.

A szűrő 130 literig hatékony.

A GO! palackot naponta 3-4 alkalommal megtöltve, a szűrő 2 hónapig használható. - Nézd meg a videónkat!

Ha nem használom naponta akkor is csupán két hónapig jó a filter?

Nem, a szűrő 130 literig jó, ha a GO! vizes palackban és 200 literig, ha a 75 cl palackban használod. A gyakorlatban ez azt jelenti, ha megtöltöd a GO! vizes palackot napi 3-4 alkalommal minden nap, akkor a szűrő 2 hónapig használható. A 75 cl vizes palackot napi 2-3 alkalommal töltve a szűrő kitart 3 hónapig.

Ha nem használod minden nap és a Water-to-Go szűrő kiszárad, a következő használat előtt újra kell majd aktiválni.

Amikor újra aktiválod, újra töltsd fel az üveget, és fordítsd fejjel lefelé, tartsd így alámerítve a szűrőt 15 percre a 50cl-est és 25 percre a 75cl-est! Ezután óvatosan nyomd ki a tartalmát, amíg a víz újra tisztán folyik.

Létrehoztunk egy rövid videót, ami bemutatja, hogyan kell aktiválni a szűrőt.

Hogy aktiváld a filtert az első használat előtt?

Honnan tudom, hogy a filtert cserélni kell?

Három módja van:
1) Ha a GO! vizes palackot használod, és beállítottad az időzítőt amikor elkezdted használni, az időzítő emlékeztet, hogy cseréld ki a szűrőt két hónap után.
2) Ha egy 75 cl palackot használsz, akkor egy emlékeztető e-mailt küldünk, három hónap után.
3) Az egyik a három technológia közül, amit a szűrőnk használ az a szén (ez az, amelyik szabályozza az ízt és az illatot). Programozottan csupán annyi szén kerül a szűrőkbe, amennyi vagy 130 liter vagy 200 liter kapacitáshoz elegendő. Bár a szűrő további 30 literig szűri a baktériumokat, cisztás baktériumokat és más káros szennyező anyagokat de a víz ezután már fokozatosan visszanyeri azt az ízt és illatot, mint amilyen a palackba töltés előtt volt. Ez az "érzékszervi" motiváció jelzi, hogy itt a szűrőcsere ideje. A szűrő amikor az élettartama végét eléri telítődik, már egyre kevesebb vizet képes átengedni, végül az átáramló víz mennyiségének jelentős csökkenését észre fogod venni.

A filter a használat után kiszárad "deaktiválódik". Amíg a filter száraz, a  szűrési képessége szünetel.


A filter háromszor aktiválható újra az élettartama során a 200 liter eléréséig (75 cl-es palack). Az illat és íz változik a 200 liter megszűrése után ezzel jelezve, hogy a szűrő elérte élettartama végét. Ezután a szűrő még 30 liter folyadékból ki tudja szűrni a káros anyagokat.

A 50 cl-es palack szűrője szintén háromszor aktiválható újra az élettartama során a 130 liter eléréséig.

Mi történik a filterrel, ha nem használom naponta?

A filter a használat után kiszárad "deaktiválódik". Amíg a filter száraz, a  szűrési képessége szünetel.


A filter háromszor aktiválható újra az élettartama során a 200 liter eléréséig (75 cl-es palack). Az illat és íz változik a 200 liter megszűrése után ezzel jelezve, hogy a szűrő elérte élettartama végét. Ezután a szűrő még 30 liter folyadékból ki tudja szűrni a káros anyagokat.

A 50 cl-es palack szűrője háromszor aktiválható újra az élettartama során a 130 liter eléréséig.

Kiszűri a fluoridokat?

Igen. Nézd meg a teszteredményeket!
Filterünk kettős szűrő technológiát használ - nano alumínium-oxid filtert és szén filtert - a fluoridok kiszűrésére.

Kiszűri a klórt?

Igen. A legújabb vizsgálatok azt mutatják, hogy a Water-to-Go szűrők a detektálható szint alá csökkentik a klór mennyiségét a vízben. Láthatod a vizsgálati eredményeket és érezheted magad is a különbséget, ha iszol egy Water-to-Go palackkal szűrt vizet.

Kiszűri a nitrátot a vízből?

Igen. Magyarországon sokfelé a megengedettnél magasabb a víz nitrát tartalma. Nézd meg az indiai tesztvizsgálatok eredményeit! Ott is hasonló a helyzet ezért vizsgálták külön a nitrátra vonatkozó szűrőképességet is.

Átengedi az éltető vizet adó ionokat? Átengedi a kálciumot és a magnéziumot?

A Water-to-Go a káros anyagok kiszűrése közben, mindent eltávolít ami 0.03 mikronnál nagyobb. Az éltető vizet adó ionokat azonban átengedi! Ez a filter nem tartalmaz gyantás kötőanyagot mint más filterek, ezért az ionok maradnak! A nátrium klorid - konyhasó is benne marad a vízben. Ezt a szervezet nagyon jól tudja hasznosítani, ezért van az infúziókban is....  Ezek nélkül a vizet nem tudja a szervezet hasznosítani. Ezért nem iszunk desztvizet se...

Hangsúlyozzuk, hogy a nehézfémeket szűri ki! A vízben oldott kálcium, magnézium 0, 03 mikronnál kisebb méretű, így akadálytalanul áthalad a vízzel együtt a szűrőn. Ezért ez a víz egészséges víz!

Adható kisbabáknak is a Water-to-Go palackból szűrt víz?

A kisbabáknak éppen azért jó a Water-to-Go vize, mert az ásványi anyag mentes kategóriába tartozik.
Érdekes, hogy a kálcium, magnézium és más anyagok, amit az ásványvizek is tartalmaznak leginkább szerves formában hasznosulnak a szervezetben vagyis elsősorban az élelmiszerekkel jutnak be a szervezetbe. Ezzel együtt az ásványvizek vitathatatlanul hasznosak lehetnek, kinek-kinek egyéni megoldásokkal.

Mennyibe kerül egy liter szűrt víz?

A 75 cl vizes palack 4 csere szűrővel egy évre adhat 800 liter vizet, aminek költsége mintegy 20 HUF literenként.

A GO! vizes palack 6 csere szűrővel évente 780 liter dolgoz fel, ami nagyjából 25 HUF literenként.

Vannak hivatalos teszt eredmények?

Igen. Megnézheted ezeket honlapunkon, mi már teszteltük három kontinensen nemzetközileg elismert laboratóriumokban Londonban, Floridában és az indiai technológiai fellegvárban Bangalore-ban. Nézd meg a hivatalos magyar teszteket is!

Hogy működik a filter?

A Water-to-Go három különböző technológiát egyesített egyetlen szűrőben, hogy kiszűrje a káros anyagok több mint 99,9 %-át a vízből. A filterben használt szűrőrendszert a NASA űrprogramja számára tervezték és használják, ami a következőkből áll:

A) Szűrő közeg az egyik legkisebb pórusmérettel, amit valaha kifejlesztettek vízszűrés céljára.
B) Hagyományos technológiájú aktív szén részecskék (amelyek csökkentik a rossz ízt és a szagokat). A belül használt szűrő közeg sokkal hatékonyabb, mint az átlagos szénszűrők, mivel kevesebb kötőanyag tartja a szénrészecskéket a helyükön, ezáltal nagyobb felületet foglalhatnak el, és hatékonyabban szűrhetnek.
C) A filter közegből pozitív hidrosztatikus töltés szabadul fel, ha érintkezésbe kerül a vízzel.

Nincs más, a három technológiát egyesítő vízszűrő technológia, ami ilyen eredményeket produkál ilyen alacsony költségek mellett. Tegyük hozzá, hogy kényelmi szempontokból és használhatóságában is egyedülálló a hordozható vízszűrő palackok között. Turisztikai, sport és aktív szabadidős portálok és mértékadó sajtó publikációk a világ 10 legjobb vizespalackja között tartják számon. Erről Facebook oldalunkon olvashatsz többet.

Mi az a három technológia amit a Water-to-Go egyesítve használ?

1) Mechanikus szűrő; nagyon kis pórusmérettel megfogja a szennyeződéseket.
2) Elektromos szűrés (egy pozitív töltés), amely még tovább csökkenti a pórusok méretét és úgy vonzza a szennyeződéseket, mintha egy mágnes lenne, csapdába ejti őket a szűrő belsejében.
3) Végül a karbon (szén) szűrők, de ahelyett, hogy a szén részecskéket ragasztó tartaná össze, mint más szénszűrő betéteknél (ami nagymértékben csökkenti a szén hatékonyságát) itt maga a membrán tartalmazza, ami tovább növeli a szűrés minőségét, miközben megszünteti a rossz ízeket és szagokat.

Próbálj vizet szűrni a megszokott szűrőkkel és ízlelni fogod a különbséget!

Van asztali változat is?

A Water-to-Go a hordozható szűrési megoldásokra szakosodott, így ezen a területen kínálunk ivópalackokat.

Mekkora súlya van a palacknak?

A GO! palack 98 g (üresen száraz filterrel).

A 75 cl palack 138 g (üresen száraz filterrel).

Használhatok más folyadékokat is, mint a víz?

Ez csökkentheti a szűrő hatékonyságát és élettartamát; ha mégis szeretnéd használni a Water-to-Go palackot egyéb folyadékok tárolására is, akkor egyszerűen csavard ki a szűrőt, vedd ki, és használd a palackot, mint egy hagyományos sportital palackot!

Hol gyártják?

A filter membránt az USA-ban gyártják és minden más alkatrész Thaiföldön van összeállítva.

A palack fura ciripelő hangot ad? Mi ez?

Ezt a zajt a "légtelenítő szelep" okozza. Egyszerűen csavard le a fedelet, fordítsd fejjel lefelé, óvatosan mozgasd az alsó részen a szellőzőt (egy gomba alakú kupola) fel és le, két vagy három alkalommal; ez orvosolja a problémát.

Mi teszi egyedülállóvá a Water-to-Go palackokat?

Az általunk használt 3 az 1-ben szűrési technológia annyira egyedi, hogy külön oldalt hoztunk létre, ahol részletesen bemutatjuk, hogy mi minden teszi a Water-to-Go palackot minden mástól különbözővé a piacon.

Miért van a cserefilter tokban, ez más fajta mint a korábbi?

A szűrő membrán körüli burkolattal védjük a cserefiltert. Ez ugyanazt a 3 az 1-ben technológiájú szűrőbetétet tartalmazza. A burkolattal egyszerűen extra védelmet adunk a szűrőnek. Minden csereszűrőnket a jövőben a védőburkolattal ellátva szállítjuk. A burkolat 100% -ban újrahasznosítható. Amikor itt az ideje  a cserének, távoítsd el a műanyagburkolatot a membránról (tépve, vagy vágással), és máris használhatod az új szűrőt.

Mekkora a pórusmérete a filternek?

Amikor pórusméretről beszélünk, akkor a technológiai szabványokra utalunk vissza. A pórus szabványok mérési határait korábban a mechanikai korlátok adták és a hagyományos eljárásokkal működő szűrőkre vonatkoztak. Más a helyzet a Water-to-Go szűrővel. A három technológia egyedülálló kombinációja, mindegyik önállóan is hatékony, és ez az a kombináció, ami számunkra különleges.
A két nanotechnológia kombinációja, ami nem csak 0,7 mikronra csökkenti a pórusméretet, hanem egy pozitív hidrosztatikus töltést hoz létre a membránban, amely vonzza és csapdába ejti még a legkisebb vírusokat is, mint a gyermekbénulás (amely kisebb lehet, mint 0,03 mikron).

Vessünk egy pillantást a tesztelés oldalon látható vizsgálatokra. A polio vírus bizonyság arra, hogy olyan jelentős eredményeket érünk el a technológiák kombinációjával, ami nem függ a csak mechanikus számításokra korlátozódó pórus méretektől.

Ezzel a Water-to-Go víztisztító szűrője túlmutat a hagyományos vízszűrő szabványokon.

Hogyan védhetem ezzel a Földünket?

A Water-to-Go palack használatával csökkented a műanyag szennyezést és véded Földünk erőforrásait. Műanyag palackok milliói lebegnek óceánokban és ezzel károsítják az élővilágot és egész bolygónk ökoszisztémáját. A Water-to-Go helyettesít több száz egyszer használatos műanyag palackot. Ezzel segíted megőrizni az értékes természeti erőforrásokat. Nagy mennyiségű kőolajat, vizet és egyéb anyagokat használnak az egyszer használatos palackok gyártási és szállítási folyamatai során. A műanyag palackoknak csupán 12% -a  újrahasznosított!

Van mód saját logoval is rendelni cégek és jótékonysági szervezetek számára?

Igen; tudunk logók segítségével testre szabott palackokat is szállítani. Tettük ezt már több nagy cég és jótékonysági szervezet számára, akik nagy mennyiségű kezdeti megrendeléseikkel a tervezés és gyártás költségeire is fedezetet biztosítottak. Így elhelyezhettük a saját logót a Water-to-Go palackokon. További információért kérjük, keress minket Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Mi az a BPA?

BPA (vagy Biszfenol A) jelentése egy szén alapú vegyület, széles körben használják a műanyag alapú termékek gyártásában, beleértve a CD és PET műanyagpalackokat is. Számos kutatást végzetek annak megállapítására, hogy a BPA komoly kockázatot jelent az emberre és a környezetre. Tudj meg többet a BPA-ról a https://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A

A Water-to-Go BPA mentes?

Igen, minden termékünk minden összetevője (palackok, kupakok és szűrők) BPA mentes és az összes felhasznált anyag jóvá lett hagyva az FDA (Food and Drug Administration) által az USA-ban. Fő alapelvünk (lásd Küldetésünk) az, hogy megvédjük az embereket és a bolygót.

Betehetem hűtőszekrénybe?

Igen, a Water-to-Go palack tartható hűtőszekrényben.

Betehetem fagyasztóba?

Nem, a szűrők nem tehetők a fagyasztóba. A fagyasztás károsítja a membránt és rontja a teljesítményt. Ha a szűrő megfagyott, azt javasoljuk - ahogy lehetséges - azonnal cseréld!
Amikor téli körülmények között használod ügyelj rá, hogy a vizes filter fagyásmentes maradjon. (Kabátzseb,  vagy más a testmeleget hasznosító megoldásra gondolj) Másik megoldás, hogy mindig legyen annyi víz a palackban, ami megakadályozza a filter túlzott lehűlését.

Mosható mosogatógépben?

A 75 cl palack részben mosható mosogatógépben (csak a palack - a fedél CSAK KÉZZEL mosogatható). Az 50 cl GO! palackok és a fedő csak kézzel mosogathatók. Minden esetben győződj meg róla, hogy eltávolítottad-e a szűrőt tisztítás előtt!

Tisztítható vele vizelet is?

Ez egy gyakran feltett kérdés és bár a szűrő használható vizelet szűrésére, rendkívüli és sürgős eseteket leszámítva, a Water-to-Go nyomatékosan ellenzi a vizelet szűrését!

 Larry Ogunjobi Womens Jersey

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!