Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Tökéletes minden helyzetben + nagyszerű az ügyfélszolgálat
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

leslielatchman 1Én eredetileg a jamaikai, Dél-afrikai és vietnámi utazásaimra vettem a Water-to-Go-t. A szűrőrendszer tökéleteen működött és sok pénzt spóroltam vele mindenhol.

Biztos vagyok benne, hogy többet spóroltam mint amennyibe a flakon került tehát kétségtelenül megérte a beruházás. Függetlenül attól, hogy szállodai víz vagy folyó vize, a palack csodát tett és egyszer sem betegedtem meg!

Visszatértem az utazásokról és azon kaptam magam, hogy használom a mindennapi életben. Focizás közben és hétvégéken, az egyetemen, edzőteremben hidratál, valóban sokoldalú!
Nemrég kimentem egy hétvégi foci meccsre és a térd sérülésem miatt leültem a pálya szélén. Ahogy ittam, az egyik játékos kapura lőtt de a labda a flakonnak ütközött és a levegőbe repítette, majd a földbe csapódott ahonnan azonnal felvettem és megvizsgáltam.

Sajnos a teteje megsérült annyira, hogy már többet nem volt használható. Írtam a Water-to-Go-nak hogy elmondjam nekik mi történt és ők brilliánsan kezelték a helyzetet, azonnal felajánlották, hogy küldenek egy új tetőt.

3 napon belül volt egy új tetőm és újra tudtam használni a flakont. Ajánlom ezt a palackot minden barátomnak, funkcionális, sokoldalú és valóban egy ÉLETRE SZÓLÓ termék.

Leslie Latchman

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!