Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Könnyű, gyors és hatékony
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

"A Water-to-Go az egyetlen flakon, amit mindenhova magaddal akarsz majd vinni, hogy tiszta vizet biztosítson bármerre jársz. Mint szenvedélyes futó és kalandor szeretem, ha minden könnyű, gyors és hatékony.

A Water-to-Go lehetővé teszi számomra, hogy minimalista legyek azáltal, hogy szűri a vizet szemben azzal, hogy magammal kellene vinnem a szükséges víz mennyiséget egy napra vagy egy hétvégi kirándulásra. Nagyszerű mert könnyűnek és biztonságban érezhetem magam azzal együtt, hogy tudom, hogy nem fogy el a vizem.

Tapasztalatból tudom, hogy milyen az amikor út közben elfogy a víz vagy ami még rosszabb, hogy megbetegszem a szennyezett víztől. Egy ártatlan kirándulás rélmálommá válhat a megfelelő vízmennyiség nélkül. A Water-to Go zökkenőmentesen megoldja ezt ivás közben szűrve a vizet.

Összehasonlítva más vízszűrőkkel, a szűrés eltarthat 20 percig vagy tovább is, de a Water-to-Go-t csak feltöltöd, ráteszed a tetejét és azonnal ihatod a tiszta vizet. Azt hiszem emiatt szeretem igazán a Water-to-Got-t, mert egyszerű és gyors.

Az szép benne, hogy idegen országokban sem kell soha többé aggódni a csapvíz miatt - Csak töltsd fel, zárjd le a fedőt, és liliom tiszta frissítő a víz. Ez tényleg nagy könnyebbség. ""

 JJ Yosh – Kalandor/ Filmkészítő

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!