Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Így használd
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Fontos használati utasítások és biztonsági szempontok

1. Az első használat előtt töltsd fel a palackot vízzel, helyezd bele a szűrőt, zárd le a palackot a fedelével, és fordítsd fejjel lefelé! Tartsd az alámerült szűrőt 15 percig így!

 

2. Időszakos használat esetén, ha a szűrő hosszabb ideig áll és megszárad, akkor ugyanúgy aktiváld újra, mint először. Egy filtert az élettartama alatt legfeljebb 2-szor aktiváld újra!

 

A szűrőt alaposan be kell nedvesíteni az aktiválásához; ha a szűrő még nem nedvesedett át, mielőtt innál, az a szűrőn átfolyó szűretlen vizet eredményezhet. 

Az áztatás után nyisd ki a kifolyó csövet és óvatosan nyomd be a palackot úgy, hogy engedje némi vizet. Néha szénszemcsék láthatók az első vízsugárban. Ezek a szénszemcsék nem károsak. Ilyen esetben addig engedd a vizet, amíg a filter teljesen tiszta vizet ad.

Nézd meg Dave Shanks, az alapító tulajdonos személyes tájékoztatóját is!  

 

Így aktiváld az időzítő csíkot a GO! palackon!

 

3. Filter csere ideje

Amikor a szokásosnál lassabban és kevesebb víz folyik a palackból, elérkezett a filter csere ideje!
Cseréld ki a 75 cl-es szűrőt 3 hónap, vagy megközelítőleg 200 liter után!
Cseréld ki a 50 cl-es szűrőt 2 hónap, vagy megközelítőleg 130 liter után!

 

4. Karbantartás

Tisztítsd a fedőt rendszeresen!

A palack csupán a benne lévő vizet tisztítja meg, ügyelj arra, hogy a kezedről vagy más módon ne kerüljön a tisztítatlan viz a szádba!

Győződj meg róla, hogy a fedél és a szűrő megfelelően vannak meghúzva, hogy jó tömítést biztosítson, de ne húzd túl!

Ne hagyd, hogy a szennyezett víz érintkezzen a külső fedéllel vagy kifolyóval! Nem számít, mennyire jók a Water-to-Go szűrők, csak azt tudják fertőtleníteni, ami a palackban van.

A palackok másodpercenként 10-12 ml-t engednek átfolyni. ami nagyon jó átfolyási sebesség a többi hasonló ivófejekhez viszonyítva! A szűrő szabályozza az áramlási sebességet. Ne szorítsd meg a palackot túl keményen, mivel ez nagy nyomást gyakorolhat a szűrő mögé, és szélsőséges esetekben nyomásmentesítheti a fedelet, amely megakadályozza a palack és a fedél közötti rést, esetleg lehetővé téve a víz számára, hogy megkerülje a szűrőt.

Tartsd be a higiéniai szabályokat mindenhol, ahogy csak lehetséges! Ivás előtt tisztítsd meg a kezedet! A többszörös figyelem növeli a biztonságot.

5. A Water-to-Go légszelep karbantartása

Ha ciripelő hangot ad a palackod, mozgasd meg a videón látható modon 3-4-szer

A szűrő szabályozza az átfolyó víz mennyiségét. 
Ne nyomd össze a flakont erősen, mert ilyenkor túl nagy nyomás lesz a szűrő mögött, és szélsőséges esetekben lehet, hogy erős nyomást gyakorolva a zárófedélre az üveg fedele és a pereme között hézag keletkezik, és esetleg lehetővé teszi, hogy a víz megkerülje a szűrőt!

 

7. Mit tehetsz az elhasználódott filterrel?

A szűrő újrahasznosítható!

 

A filter burkolat és a záró sapka a műanyag gyűjtőbe kerüljön. A szürke membrán ezután mehet a komposzt halomra ahol biológiailag lebomlik.

 

Mindenképpen józan ész irányítson, legyél óvatos és igyál biztonságosan! Ha "vad" vidéken gyaníthatóan komoly baktérium és vírus veszélyes vizet tisztítottál vedd fontolóra a filter elégetését.

 

8. Tisztítás

 

Mindig kézzel tisztítsd meg a fedelet és a kifolyót. A mosogatógép deformálhatja a fejet ami a biztonságos tisztítást veszélyezteti.

 

 

+36 20 450 71 47
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!