Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Segíthetünk? Támogatások
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

Egyik legfontosabb célunk, hogy támogassuk azok munkáját és jótékonysági erőfeszítéseit akik másokat is támogatnak.

 

Ez lehet támogatás a kollégáiknak, akik külföldre utaznak, ahol kell a tiszta víz, lehetővé téve számukra, hogy elvégezzék feladatukat és küldetésüket, lehet az adománygyűjtés támogatása adományokkal és díjakkal azért, hogy felhívják a figyelmet a jó cselekedetekre, felhasználva a saját közösségi média platformjaikat.

Létrehoztunk egy "jótékonysági bizottságot' hogy összehangolja erőfeszítéseinket, és hogy felkutassák és kiválasszák a megfelelő projektek. Jótékonysági Bizottság örömmel várja cégvezetők és a management  kapcsolatfélvételét és javaslatait, és értékeli,  ha e-mailt küldenek nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre

A mai napig támogatunk olyan kisebb szervezeteket, mint például Child Aid Gambia és Médecins Sans Frontières  Orvosok Határok Nélkül (MSF) orvosait is ellátjuk a Water-to-Go termékekkel a sürgősségi csomagokhoz.

 

2020-tól az E-BRIDGES Digitális Iskola Alapítványt támogatjuk kedvezményes vásárlással és ajándék  GO! víztisztító palackokkal.


Minden kezdeményezést és javaslatot megvizsgálunk és döntést hozunk a nemzetközi kötelezettségválallásaink és teherbírásunk összefüggéseiben.

+36 20 450 71 47
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!