Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - Sri Lankától a Temzéig...
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

andybartlettRitkán találsz a világban valamit, amely alapjaiban változtatja meg a mindennapi életedet és ami felhívja a figyelmedet valamire amit soha nem tartottál fontosnak. Ha ez egy termék formájában jön amit bárhol bárki használhat minden nap bármit csinálnak, az méginkább figyelemre méltó.

12 hónap telt el azóta, hogy először felfedeztem a Water-to-Go-t és állandó szereplőjévé vált az életemnek függetlenül attól, hogy mit csinálok. Elindulok otthonról? Telefon, pénztárca, kulcsok. Water-to-Go – ellenőrzés. Velem volt megbeszéléseken, edzőteremben, kerékpár túrákon, munkában, külföldi utazások és kalandozások közben és néhány esküvőn is. Feltöltöttem Sri Lanka hegyvidékein és a Temze zavaros vizében Kelet-Londonban és sosem hagyott cserben.


Ez egy abszurd paródia, hogy az állami vagy nemzetközi alapok nem gondoskodnak eléggé arról, hogy mindenki el hozáférhessen a jó minőségű ivóvízhez, és nem segítenek elhárítani a veszélyt, amit az eldobható műanyag palackok jelentenek.
Köszönet mindazért amit tesztek azért, hogy támogassátok az országok fejlődését és sok szerencsét kivánok a jövőbeli terveitekhez.

Andy Bartlett

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!