Water-to-Go víztisztító palack cserélhető filterrel - A horgászokat is "horogra akasztja"
×
 x 

A kosár üres
Bevásárló kosár
A kosár üres

jamessmithangler 1Néhány héttel ezelőtt vettem a Water-to-Go palackot és az első amit tapasztaltam az a praktikus mérete, nagyjából akkora, mint egy sport kulacs de sokkal könnyebb, mint vártam mert a szűrő miatt nehezebbnek gondoltam. Az érdeklődésem oka nagyon egyszerű, horgász vagyok, természetfotós és hegymászó, így sok időt töltök a természetben és soha nem vagyok távol a víztől.
Ha horgászom vagy fotózok általában 10 liter vizet viszek magammal, vagy ha hegyet mászok akkor 2 litert a hátizsákomban és ahogy elvárható, a súly problémát jelent. Ha hosszabb ideig maradok kifogyhatok vízből és akkor találnom kell valami víz lelőhelyet ami korlátoz abban, amit szeretnék csinálni. Reméltem, hogy a Water-to-Go megoldja ezt a problémát!
Úgy döntöttem, hogy kipróbálom néhány márna horgászaton a héten munka után, de miután láttam az Ouse csokibarna vizét be kell vallanom, kissé elbizonytalanodtam! Miután erőt vettem magamon lecsavartam a tetejét és és egyszerűen tele merítettem az üveget, majd visszacsavartam a tetejét majd vettem egy mély lélegzetet és ittam egy jó kortyot az Ouse folyó vizéből.
Egyáltalán nem az volt amit vártam, nagyon jó ízű volt! Több gallon víz ment át a kulacsomon a következő éjszakákon, engem meggyőzött – nagyszerű találmány!

Engem megnyert a palack, állandó otthonra talált a hátizsákomban – az óriási vizespalackok ideje melyek tonnákat nyomnak lejárt. A tanácsom egyszerű, ha a természet embere vagy nem létezhetsz enélkül!

James Smith

 Damian Jones Jersey

+36 20 359 01 85
info@watertogo.hu

Személyes átvételi lehetőség jelenleg nincs

NAGYKER

USA-ban gyártott víztisztító filter

Szabadalmazott nanotechnológia a NASA űrprogramjaihoz fejlesztve

Kiszűr minden káros anyagot bármely édesvízből

Hármas vízszűrő rendszere eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, szagokat és a rossz ízt is.

Hatósági tesztek: 99,9%-os hatásfok!

 

Te is Water-to-Go-s vagy?

Világszerte bővül a Water-to-Go víztisztító filtert használók tábora Kapj te is híreket rólunk!